Makroviikot – 1

Neljä vuotta olen tänne paukuttanut jos jonkinlaista lähikuvaa, on Verge-sarjaa ja keittiömakroja, puhumattakaan Backyard Beauties -blogin kukkakuvista. En siis malttanut olla tarttumatta kameraan tämän uuden haasteen edessä ja olla osallistumatta uuteen  Makroviikot haasteeseen. Esimmäisen viikon haasteessa etsitään kuvattavaa kotoa. Keittiössä kun olen pelehtinyt ennenkin kameran kanssa, niin jatko on varsin luonnollinen:

– klikkaa kuvaa –

36 comments on “Makroviikot – 1

 1. Upea kuva! Muistankin useat makrokuvasi,ja ne ovat olleet hienoja.Ensin mietin mikä tuo voisi olla mutta haarukkahan siinä.

 2. Piti suurempana katsoa, ennen kuin tajusin, että monipistetarkennus on onnistunut upeasti haarukan piikkien päihin! Aivan loistava kuva!

  Mukavaa, kun osallistut haasteeseen!

  • TeeTee,
   Kiitos ja kiitos itsellesi, että perustit tämän uuden haasteen. Tämä on todellakin meikäläisen sydäntä lähellä oleva valokuvauksen muoto.

 3. Minä luulin ensin elefantiksi, mutta sitten mietin että kuinka monen keittiöstä löytyy norsu, joten päädyin haarukkaan 😀 Taiten ja luovasti kuvattu taas niin kuin sinun kuvat aina!

 4. Tämähän onkin ihan sinua varten tehty haaste. Osaavaa ja taiteellista. Minä ensin aattelin, että jonkun robotin sormenpäät, mutta kyllä se sitten haarukaksi paljastui nimipalkissa.

 5. Kiitos, että sain kurkistaa (klikkasin isoksi) haarukan piikkipäistä sisään. Aika onttoa näytti olevan. Yritin huhuilla ja kaiku vain vastasi. Hieno kuva.

  • Miiwi,
   Haarukka on niin arkinen vekotin, että sitä käyttäessä unohtuu sen kuvauksellisuus. Siitä saattaisi saada hauskan tutkielman aikaiseksi. Täytyypä miettiä.

  • Marja,
   Tuossa kulmassa sen suuhumme työnnämme… pelottavaa 🙂 Tämä uusi haaste on inspiroiva. Oli mukava ottaa kamera käteen pitkästä aikaa.

 6. Tää on siis ihan törkeen makee! ja sulla on uusi lookki täällä blogissa myöskin, hienoa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s