Sunday Classic – 100411

Elämä voi olla painajaista. Tervetuloa yhteen sellaiseen:

Welcome to My Nightmare

Päivän biisinä soi Alice CooperinWelcome to My Nightmare’ vuodelta 1975. Biisi löytyy saman nimiseltä albumilta, joka oli miehen ensimmäinen sooloalbumi.

Painajaismaisiin tunnelmiin johdatteli eilen näetty ja koettu:

Kevätpuutarha 2011 massa!

Tällä kuvalla osallistun Sirokon Ällötyshaasteeseen. Tuollaisiin massoihin joutuminen on painajaismaista. Tuuppivia, päämäärättömästi haahuilevia, viimeistä päivää ostelevia ihmismassoja pitäisi välttää hinnasta mistä hyvänsä. Aina ei voi. Muorin seuralaiseksi läksin Messukeskukseeen puutarhamessuille eilen ja siellä oli tietenkin pari muutakin… ja siemeniä, juurakoita, mukuloita, ruohonleikkureita… Ällötys!

Tuollaisilla messuilla ei tällaiselle kerrostaloasukille  iloa ollut. Silmän iloa ei juuri löytynyt, yleisalueet olivat sangen vaatimattoman näköiset edellisiin vuosiin verrattuna ja yritysen rakentamat mallipihat eivät ideoita parvekkeelle antaneet.

Messujen parasta antia olivat oppilaitosten rakentamat malliparvekkeet, joista oli myös kilpailu. Ääneni meni ehdottomasti tälle Axxell Yrkesintitute puutarhakoulun Goottilaiselle parvekkeelle:

Tästä parvekkeessa oli tekemisen riemua ja mielikuvituksen runsautta. Kuvassa näkyvä Edgar Allen Poen kirja oli tietysti plussaa 😉

24 comments on “Sunday Classic – 100411

 1. Hehheh, minulle olisi jo riittänyt tuo videokin. Muistan vielä senkin kun Alice Cooper levitti psykedeliaansa pikkumaailmaamme, en kai ollut tarpeeksi vanha ymmärtääkseni..myöhemmin ihmettelin miten miehellä voi kuitenkin olla miellyttävä ääni.. halutessaan.
  Mutta juu, massaällön ymmärrän oikein hyvin, näyttää pahemmalta kuin hullut päivät. Ei vapaaehtoisesti tuollaisiin paikkoihin, ei! Enkä nyt kyllä kamalan mielelläni noita partsejakaan ottaisi..

  • Oli mukavaa nähdä, että olivat antaneet opiskelijoiden revitellä tuossa partsikisassa 🙂 ne ihmismassat olivat todella tukkoisia!

 2. Alice-setää oli taas kiva kuunnella ja katsoa;D
  Huh,minäkin inhoan tuollaisia ihmismassoja.Viime viikolla koin tuollaista ruokamessuilla.Inhoittavaa tuuppimista ja tönimistä,paitsi viiniosastolla,jossa sai ihan rauhassa maistella viinejä;D Hyvä tuo parveke! Ja uusi ilmekin on blogissa:)

  • Alice on uskomaton tyyppi! Jostain luin, että käärme on taas päässyt kiertueelle mukaan. Sehän oli kummatus jo tätä levyä aiemmin.

 3. Alice on mulla pysähtynyt Scool’s out -tasolle. Mutta täällä on ulkonäko ja onko nimikin muuttunut! Ihan siisti 🙂

 4. Alice Cooperhan oli aikaansa edellä! Miettikääpä tätä vampyyribuumia, joka nyt velloo kirjallisuudessa, elokuvissa ja tv-sarjoissa. Alice-herra mallaa maskeineen joukkoon komeasti. 🙂

  Tällä biisillä muuten kuulee, kuinka hieno ääni herralla todella on, kun hän malttaa olla huutamatta.

  Tuo goottiparveke kuulostaa ja näyttää oikein kutsuvalta. Propsit myös minulta Edgar Allan Poen kirjasta!

 5. Noiden malliparvekkeiden takia olisi melkein voinut uhrata itseni tuohon massaan! Alempi parveke on värejä myöten mieleeni. Ylemmässä voisi alkaa pelottaa 😀

 6. Olen joskus käynyt puutarhamessuilla ja juuri ne suuret istutetut alueet sipulikukkineen ovat olleet parasta antia, harmi jos niistä on pitänyt luopua 😦 Tuo parvekeidea varmaan korvasi painajaistasi 🙂 ((Itse haahuilin käsityömessujen ruuhkassa äipän ja siskon kanssa lauantaina, huh…))

  • Marja,
   Taitavat olla yhtä kamalia molemman lajin messut! Onneksi eivät ole älynneet yhdistää niitä 😉
   Oli ne yleisalueet siellä, mutta ne eivät valitettavasti kukkineet.

 7. Alicelta on tutumpia ne muutamat hitit, tämä oli uus mulle. Miehestä tulee vaan aina mieleen, etten oo vieläkään lukenut kehuttua kirjaansa Golfhirviö. Sehän oli jossain vaiheessa tehnyt elämäntapaparannuksen ja suunnannut energiansa golfiin – tasoitus kai jotain kakkosen tienoilla. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s