34 comments on “Makroviikot – 20

 1. … “ulkona otettu lehti” on jo arvoitus sinänsä … “lehtikuva” melkein, mutta ei kuitenkaan sitä vielä selvennä. Minkähän kanssa se lehti on otettu … jossain kirkkaassa nesteessä …

  Hyvin tummaa lehtivihreää siinä varmaan ainakin näkyy, ja rihmastoa, mutta jokin varjostaa sitä massaa mikä syvemmällä on, kuplien taas ollessa kirkkaasti valaistuja … leväkasvusto ensin tulee mieleen, mutta sinun taitosi tuntien se ei välttämättä edes vesikasvi ole.

  Miellyttävältä se näyttää. Oikein taitavasti tehty kuva. Ja jos sinä juot tuota, niin kyllä minäkin uskaltaisin.

 2. Jos ei olisi tekstiä, voisin ihan luulla, etä olet kokkaillut jotain ‘kivaa’ taas keittiössäsi 😀 Jotain mätää sä kyllä taas olet kuvannut. Hilpeä!!

  PS.Helevata niitä sun keittiömakrojasi!!

  • Krisu,
   Ollut aika hiljaista tuolla keittiörintamalla. Kesä on mennyt salaattilinjalla, mutta eiköhän se taas virkisty syksyn koleiden lähestyessä.

 3. Aika mahtava kuva lehdestä:)
  Voitit muuten blogissani olleen arvonnan,joten hiusjuttu lähtee sulle.Meilaapa mulle osoitteeseen yaelian2008@gmail.com postiosoitteesi ja kumman haluat,valkoisen vai mustan,niin pistän paketin lähitulevaisuudessa postiin.

  • BLOGitse,
   Sitäpä hyvinkin, lepismiä 😉
   Se on nyt sitten todettu, että tästä pc:ltä ne viestit eivät ilmeisesti tule läpi, mutta tuosta ipadiltä tulee. Omituista. Tosin, jää se siinäkin lataamaan ja lataamaan ja lataamaan. Tällä pc.llä lataaminen ei lopu koskaan.
   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s