Salainen lukija

Tietotekniikan ihmeellisiä ilmiöitä ja salaperäisiä bittihäiriöitä on jälleen ilmennyt viime päivinä lukulaitteissani. Google Reader tyhjentelee feedit omatoimisesti ennen kuin ehdin edes lukea ne! Eilen se veti kerralla kaiken tyhjäksi ja siitä lähtien aina silloin tällöin. Ihmettelin jo, että miksi kukaan ei postaile ennen kuin asian laita selvisi. Onko muilla olut tätä ilmiötä?

8 comments on “Salainen lukija

 1. Minulla ei ole GR:n kanssa tuollaista ongelmaa, mutta en saa lopetettua tilauksia millään. Jos lopetan jonkun tilauksen (on pari, josta olen yrittänyt päästä eroon jo pidemmän aikaa), se pomppaa hetkekn päästä takaisin listalleni.

  Kenelläkään ei tunnu olevan samaa ongelmaa, enkä voi käsittää mistä tuo johtuu. Ole yrittänyt kaikkia keinoja joilla voi lopettaa tilauksen, mutta ei vaan onnistu. Jos on Bloggerin blogi, sen lukemisen kyllä voi lopettaa suoraan blogissa, mutta esim. Vuodatuksen blogeista ei näköjään pääse eroon millään!

  • Mymskä,
   Mulle pompsahteli jossain välissä blogeja, joita tiesin etten ollut tilannut. Tarkemman syynin jälkeen huomasin, että eräs ystäväni luki niitä blogeja. Ja ne päätyivät minun readeriin koska hän oli merkinnyt minut seurattavakseen sillä jakamistoiminnolla tai jotenkin. Tällä koneella näkymä on taas erilainen. Käyn nyt kuitenkin katsomassa ne jakamisasetukset, josko se auttaisi. Sekavaa tämä.

 2. Minä en käytä GR:ää, vaan hyvin vanhanaikaisesti käyn blogeissa ihan itse silloin kun sellaiseen on aikaa. Erilaista sanomavirtaa on muutenkin niin paljon. En osaa sanoa mikä lukijassasi on vialla; epäilisin kuitenkin että valmistaja on uusinut versiota, mutta se on tapahtunut epäonnistuneesti. Sellaisessa kohdassa mokia helposti tulee.

 3. Ei ole ollut ongelmaa…
  Mutta feedien poistamisessa oli kunnes tajusin etta ne pitaa poistaa ensin bloggerista ja vasta sen jalkeen readerista…
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  • BLOGitse,
   Bloggerin tilillä mulla ei taida olla yhtään tilausta. Kai.
   Käytän sitä niin harvoin.

   Mukavaa viikkoa ja nautitaan auringosta vielä kun sitä on!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s