Sunday Classic – 18092011

Tänään on tuplasunnuntai. Halusin soittaa J. Gails Band:n ‘Hard Drivin’ Man‘ -biisin, mutta en löytänyt muuta kelvollista versiota kuin alla olevan livetaltioinnin. Videon alussa kuullaan ‘Floyd’s Hotel‘, joka sekin on aivan kelpo klassikko:

– Floyd’s Hotel & Hard Drivin’ Man –

‘Hard Drivin’ Man’ kuullaan bändin ensimmäisellä, vuonna 1970 julkaistulla, bändin nimeä kantavalla albumilla. Biisi on bändin solistin Peter Wolfin ja bändin kosketinsoittajan Seth Justmanin käsialaa. Muutamaa vuotta myöhemmin biisistä teki coverin Thin Lizzy. Voit käydä kuuntelemassa tuon version tästä linkistä. Aivan kelpo versio sekin. ‘Floyd’s Hotel‘ on myös Wolfin ja Justmanin käsialaa ja löytyy vuoden 1971 klassikkoalbumita, ‘The Morning After‘.

Viime sunnuntain biisiin palatakseni, niin Peter Wofilta on viime vuonna (2010) ilmestynyt sooloalbumi, ‘Midnight Souvenirs‘, jossa hän esittää biisin nimeltään ‘Greenfields of Summer‘ yhdessä Neko Casen kanssa. Tästä linkistä pääset kuulemaan tuon biisin.

J. Gails Band on nähty elokuussa harvinaisella kiertuella Amerikoissa solistinaan Peter Wolf. Muutoin bändi viettää aikaa enemmän ja vähemmän erillään ja Peter Wolf tekee soolouraa. Ehkäpä tästä bändistä kuullaan vielä lisää klassikoissa.

Advertisements

11 comments on “Sunday Classic – 18092011

  1. Tietysti vika oli täällä kuulijan päässä, mikä ainakin tämän kuulijan kohdalla on tavallista. Mutta oijoijoijoijoi, meno on melkoinen molemmissa kipaleissa. Varsinkin Hard Drivin’ Man on jykevää perustykitystä, josta tämän kuulijan pää tykkää..

    • Tommi,
      Jo säikäytyit 😉 Kävin vaihtamassa konettakin, josko se pätkisi tässä. Tietotekniikka on niin ihmeellistä, ettei sitä aina ymmärrä missä mennään.
      Biisit ovat aika messeviä molemmat, jälkimmäinen uppoaa tähän päähän kanssa aika kovaa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s