Sunday Classic – 231011

Ilokseni huomasin, että tuubiin on tullut paljon lisää soittokelpoista Joe Jacksonia. Edellisen kerran klassikoissa miestä soitellessani, noin pari vuotta sitten, olen näemmä tuskaillut ettei mitään tahdo löytyä. Jo tuolloin olisin halunnut tämän biisin soittaa ja nyt kun se löytyi, niin: Mr. Jackson, olkaa hyvä!

You Can’t Get What You Want (Till You Know What You Want)

Joe Jackon viihtyy todella hyvin tämän huushollin levylautasella ja on vakiinnuttanut paikkansa aivan siellä suosikkien kärjessä. Tämä punkahtava, soundikas ja mielettömän oivallisia sanoituksia suoltava brittimies on tuonut paljon iloa vuosien varrella.

Päivän biisi on vuoden 1984 ‘Body and Soul‘ albumilta, joka on hyvin jazzahtavan salsamainen pop-albumi. Albumi nousi maailmalla aika monessa paikassa ostetuimpien joukkoon.

Advertisements

14 comments on “Sunday Classic – 231011

  1. Liikaa torvisoittimia mun korville tähän iltapäivään, mutta kyllä tämä hyvin kulkeen. Mietin miksi miehen nimi oli niin tuttu, yhtään biisiä en saanut päähäni kunnes vähän guuglasin – Real Menhän taitaa olla hänen alkuperäisensä?

    • Itkis,
      Tuossa videolla ne tuntuvat tulevan enemmän esiin kuin tuon biisin levytetyssä versiossa. Mutta minähän tykkään niistä…

  2. Lisää torvia! Lausahdukseni monitulkintaisuus kannattaa tietenkin huomata. Tämä torvi kyllä tykkää kunnon pärisyttelystä, jota nyt on tarjolla.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s