Marraskuu on selätetty

Marraskuu on selätetty kun teet tänään itsellesi lupauksen ja kunto-ohjelman, oman jaksamisen mukaan, ja pidät kiinni siitä kuun loppuun saakka. Ohjelmaan saa kuulua paljon ulkona reippailua ja pieniä kotijumppaliikkeitä oman maun mukaan.

Täällä tehdään näin aluksi seuraavaa:

 • metsäkävelyä / työmatkakävelyä
 • niskan venytystä kuminauhalla
 • lapojen vetoa lattiaan pyyherullan päällä maaten
 • poikittaisia vatsalihaksia (ähinää)
 • pakarakyykkyjä
 • ryhdin suoristusta
 • venytyksiä

Mites teillä?

♥ ♥  ♥ ♥

Valitettavasti tämän kummoisempaa ‘Marraskuun selätystä‘ ei tänä vuonna ole luvassa, sillä niska-/hartiavaivat vievät huomioni ja tietokoneen äärellä touhuaminen on tällä hetkellä rajoitettua.

26 comments on “Marraskuu on selätetty

 1. – silmäripsien liikuttelua
  – sormien koukistelua, reipasta näpyttelyä
  – pään liikuttelua vasemmalta oikealle, oikealta vasemmalle
  – tuolille ja tuolilta ylös
  – parvekkeelle venyttelemään….
  no, sitten kun menen torpalle, seuraa ulkona tallustamista, puiden kantoa, ynnä muuta virkistävää.
  Voi olla, että ohjelmaani kuuluu jotain muutakin, mutta tässä vaiheessa enempää en uskalla luvata:) Minulla näet on lepokuu.:)

  • Kiirepakolainen,
   Meikäläisen viikko on mennyt kylkeä kääntäessä vähän siellä sun täällä. Tänään silmäripsien liikuttelu tuntuu jo liian kovalta hommalta. Torpan hommat kuulostavat mukavilta.

 2. Minulla olisi jumpapalloa, jumppakeppiä ja kuminauhaa ja maita ja mantuja juoksennella ja lupauskin valmiiksi suunniteltu VAAN mistä ihmeestä saisin sen innon ja kannustuksen 😦
  Taidan siirtyä kiirulaisen lepokuulle vaan sovinnolla 😉

  Yks idea olisi, laitankin sulle spostii….

 3. Hyvä idea marraskuusarjaan!

  Alkoi tänään elämäni muistaakseni toinen lakkoilu ja koitan tän nyt käyttää hyväksi. Kaikkea muutakin suunniteltua on tehty, mutta kuntoilupuolella päivän saldo on 5,6km juoksulenkki ja n 5km kävelylenkki. Huomenissa ainakin siivous ja lisää kuntoilua. 🙂

   • Joo, no loppuikin jo. En kyllä ehtinyt viä USAn valokuviin asti, mutta kolmena päivänä golfattiin kun oli Vaasan kentällä ilmaisen pelin kausi. 🙂

    Mutta kyllä huomas, että työssäkäynti haittaa kunnon hoitamista – kuutena lakkopäivänä on askelmittarin keskiarvo 13706 / pv ja nyt tänään jäi vain kuuteen tonniin (jumppa sentään kompensoi).

 4. Minulle tuli kuin itsestään marraskuun selätyshommia pariksi viikoksi ja jatkuu vielä niin kauan kunnes viimeinenkin laatikko on purettu.
  Aika hyvää jumppaa tämä muuttotouhu.
  Hyvät ohjeet sin ulla, otan opiksi.

  • Arleena,
   Muutto on kyllä kuntoa vaativaa ja antavaa hommoo!
   Me nettihörhöt taidetaan kaikki kärsiä noista niskavaivoista… 😮

 5. Eilen en vielä poikennut täällä, mutta onneksi kävelin – edes kilometrin verran. Nyt pitää keksiä tähän päivään jotain muuta. Kelpaako, että olen naputellut sormia koneella muutaman tunnin? Tai jos vaikka veisi roskat roskikseen. Tai ripustaisi pyykit ylös narulle. Tai jos kumartelisi etsimään jotain lattialla olevista kasoista. Tai.. Ihan väsyn jo näistä suunnitelmista.
  Ei vainenkaan. Tämä selätys oli hyvä vihje minulle. Muistan sinua, kun laiskottaa, enkä millään viitsisi lähteä liikeelle.

 6. Vaimo tekee samanlaisia kuin sinäkin. Minulle riittää kävelyt koiran kanssa ja pihan laittaminen hissukseen talvikuntoon. Tänä syksynä ei ole tarvinnut pitää sen kanssa kiirettä.

 7. Ilmankos tämä maraskuu oli alultaan vähän nihkeää. Kunto-ohjelma puuttui. Asiahan täytyy korjata ja tuolla ulkona näkyy olevan mitä mainioin talvenodotuskeli. Tsemppiä niskojen kanssa…

 8. 1. kolme kertaa viikosta puolitoista tuntia sauvakävelyä niin, että ainakin osa osuu valoisaan aikaan
  2. kaksi kertaa viikossa kuntosali, toinen vaihtuu välillä zumbaan
  3. kotona vatsaliikkeitä ja alliliikkeitä kuusi kertaa viikossa
  4. sunnuntaina ei tehhä mittään♥

  On tosi elähdyttävää, että pystyy olemaan ulkona valoisaan aikaan päivästä – vaikka tämäkin päivä oli niin sumuinen niin valoa silti oli, kun meni ulos, sisältä näytti melkein pimeältä.

 9. Öö… kun mä en ole ammattilainen tässä, niin imoittelen vain, jotta aamuisin olen väistellyt nukkumista nuonolla menestyksellä hetkittäin ja illalla olen onnistuneesti palkinnut itseäni laiskottelulla. Kunto-ohjelma on perinpohjaisesti ajateltu juttu… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s