Heräsin talveen ja radiossa soi prinsessa kuuskytviis

Menin töiden jälkeen päikkäreille, maanantaipäikkäreille… Ei kai olisi pitänyt herätä!
20111205-232037.jpg

Heräsin talveen ja radiossa soi prinsessa kuuskytviis

Ensilumi!

Karseeta!

Ja jos joku alkaa täällä höpiseen, että onpahan valosamapaa, niin suksikoon suolle!

Ei ole!

Marraskuu meni niin joutuisasti, valoisasti, nautiskellen. Oli päivä, jos toinenkin täynnä aurinkoa. Helppoa elämää. Lämmintä ja mukavaa.

Nyt sitten alkoi kärvistely! (Huokaus!)

Yäk! Yäk! Yäk!

*****

Prinsessa 65

No, onneksi nostalgia on lohdullista!

Vain kotka lentää aurinkoon

29 comments on “Heräsin talveen ja radiossa soi prinsessa kuuskytviis

 1. Eikun lapioit ne lumet siitä pihalta laatikkoon ja lennätä ne tänne aurinkoon, pois sieltä synkästä maasta. Ihania biisejä muuten molemmat. Pillahdin täällä ihan itkuun.

 2. No, tule sinä tänne missä sitä lunta ei ole ja kaivataan, niin minä tulen sinne missä sitä on ja ei kaivata 😉 – Enempää en sano, vaikka tämäkin kyllä taitaa riittää, joten laitanpa ne sukset jalkaan ja hiihtelen Miiwin tykö… 😀 (Ja näillä leveysasteilla oli muuten varsin ankea marraskuu, ei paljon aurinkoa nähty 😦 )

  Prinsessa 65 on tuttu biisi minullekin; muksusta saakka äipän kaseteilta kuultuna ja melkeistä muistan sanatkin ulkoa 😀 Oikeastaan aika hauska rallatus! 🙂 Kotkalaulu on kans tuttu, samasta syystä kuin edellinen, mutta itse tykkään enempi esim. Simon & Garfunkelin versiosta. – Nostalgiat kuitenkin kohdillaan siulla, ja se onneksi aina hieman lohduttaa. 🙂

  Ja P.S., ei ne lumet varmaan vieläkään pysy. 🙂

  • Irwis,
   Täytyy sitten lähettää sulle kanssa lumipaketti 😉 Vai luuletko viihtyväsi siellä Miiwin suolla pitkään? Ajattelin vain, että olisi noloa jos koko posti joutuisi veden valtaan paketin sulaessa.
   Nostalgianbiisejä, siis kotimaisia! Nyt on pahasti asiat!

 3. Täälläkin jalkarättejä tarjoiltiin eilen. Yak, yak! Ei kyllä maahan jäänyt kuin märkä läntti. Lepokuu oli hyvä kuu.Taidanpa hypätä kotkan siiville….

 4. Suksin suolle ja hitsi vie viihdynkin. Kyllä nää lumet on sentään jotain, syksyllä oli sitä loskamoskaa ihan tarpeeksi.
  Ihanaa tehdä lumitöitä ja tänään lähden ladulle, heh, heh, hee.

  • Aimarii,
   Niin, mutta sä oletkin jo pitkän aikaa ollut siellä ‘suolla’ 🙂 Tai isommilla soilla. Ja tunnut nauttivan siitä. Hieman kateellisena seuraan teidän talvi-ihmisten touhuja 🙂

 5. Mä inhoan syvästi talvea ja lunta. Pihalla näyttäis olevan sitä ilkeyttä muutama sentti. Sulaisivat vaan samantien pois.

 6. Märkää oli ja suli pois mutta yön aikana on tullut auton päälle ohut kerros valkoista…
  Voi kun voisi yhdistää valoisuuden minkä lumi tuo ja plus asteet…. 🙂

  • BLOGitse,
   Valkoinen…???? Häh! Kohtahan se on mustaa sekin pakokaasuista ja saasteista, hiekoitushiekasta ja vaikka mistä, ripauksella keltaista varustettuna. 🙂

 7. Kotka on lempikappaleitani, ei kuitenkaan kotimaisena, niin syvälle ei nostalgiani ulotu. Lumesta en suuttuisi, olisi hauska taas katsella miten kesärenkailla luikastellaan vuoristoteillä.. mitä muuta jännää elämä voisi tarjota.

  • Sirokko,
   Niin, eikös siellä teidän vuoristossa toisinaan tupruttele luntakin. Talvirengasbusiness voisi olla kova sana aavikolle 🙂

 8. Meille tuli viimeyönä ensilumi ja tänään vielä lisää.
  Toivon vaan, että se myös pysyisi, eikä taas muuttuisi sohjoksi, siittä en tykkää yhtään!

 9. No niin, nyt on tullut pitkästä aikaa taidettakin esille. Alat selvästi virkistyä, sitä enemmän mitä lyhemmiksi päivät käyvät talvipäivänseisausta kohti. Siinä oli mukavan valoisat harmaan sävyt. Tykkäsin. Muurahaisnainen harsohameessa esiintymässä ylhäällä näyttämöllä ja kaksi ukkoa häntä tiiraamassa oli mukava idea.

  Kaksi nostalgista laulua, joista se kotka on parempi. Ja hiukan valitusta lumesta. Siitä huomasi hyvin, että et lähde aamuisin klo 6 mehtäpolulle koiran kanssa ilman lamppua. Etkä ajamaan pimeitä teitä aamuin illoin sinne ja takaisin. Selvästi elät tilanteessa ja paikassa missä lumesta ei ole sinulle minkäänlaista hyötyä, joten niiltä pohjilta ymmärrän toki mielipiteesi. Minä tykkään lumesta myös siksi, että se peittää maisemassa liiat yksityiskohdat ja nostaa olennaisen esiin. Se tekee maailmasta hyvin kauniin.

  • Yamaba,
   Virkistyminen on harhaa, tässäkin tapauksessa sitä vain jaksoi liikutella sormeaa epämääräisesti kosketusnäytöllä 😉
   Muurahaisnainen lähti kuule pakoon pahaa maailmaa ja kylymiä kelejä tänne blogiin.
   Hyvin muuten huomioit, en lähde en. Ja lumesta ei todellakaan ole näillä leveysasteilla mitään hyötyä. No, onneksi se on taas sulanut pois.

 10. Kyllä hento valkoinen maassa ja puiden oksilla näyttää pumpulilta. Tulee jotenkin joulu mieleen, se onkin liian pian edessä. Pitäisikö lähteä jouluostoksille ?

 11. Juu, ei lunta kiitos. kahden viime talven lumet riittävät pitkäksi aikaa :). Tottahan se on, että lumi tekee maiseman kauniiksi, mutta ei minua tämä nykyinenkään harmaus ja sade häiritse. Eipähän tarvitse liukastella eikä kahlata. Paitsi täään tulvivalla parkkipaikalla, utta mitäpä siitä, mulla oli pyörä eikä lammikon alla ollut jäätä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s