Sunday Classic – 111211

Käväisin katsomassa lunta ja päivän radioanti oli surkeaa! Liekö räntä rämpsäyttänyt linnut linjoilta. Sitä en tiedä jäikö kukaan kaipailemaan. No, ainahan sitä voi ruikuttaa:

Baby, Please Don’t Go

Baby, Please Don’t Go‘ on Them -bändin ensimmäinen virallinen hittibiisi vuodelta 1964.  Biisi löytyy Glorian B-puolelta sinkulla. Glorian olen siis soitellut täällä aiemmin ja bändihän on Van Morrisonin aloituskokoonpano Pohjois-Irlannista. ‘Baby, Please Don’t Go‘ on alun perin syvältä etelästä ja Big Joe Williamsin kynästä kotoisin vuodelta 1935:

Alempi on parempi!

13 comments on “Sunday Classic – 111211

  1. Tulipa hyviä rytmejä! Tuo ylempi yhtye oli täysin tuntematon minulle,mutta tykkäsin-.Ja taas meni minulta sunnuntaiklassikko täysin ohi…

  2. Versioiden hienous kielii laulun erinomaisuudesta. Tästä valitusvirrestähän on versioita pilvin pimein. Yksi onnistunut lisää on Willie & the Poor Boysin renkutus.

  3. Kolme hyvin mielenkiintoista versiota. En aseta näitä paremmuusjärjestykseen, ovat niin erityylisiä. Vahvoja omalla tavallaan jokainen. No, ehkä se Lightning Hopkinsin versio vähäeleisyydessään kuitenkin … mutta ei vain se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s