Räppiä ja rätinää

Vuosi vaihtui ja hetken pohdiskelin josko tässä pitäsi jonkin sortin lupauksia tehdä. No, se on tässä huushollissa todettu turhaksi. Muuttuvat matkan varrella. Ja sitten keksitään uusia sopivan tilaisuuden tullen. Niin myös nyt. Viime vuoden tavoitteissa oli tällaisia muroja:


Aika hyvin niiden kanssa pärjäsin, erityisesti palsternakkalaatikko maistui erityisen hyvälle. Mustan Jopon myin ja valkoiset luistimet odottaa käyttömahdollisuuksia. Pensselit ovat edelleen haudattuina ja Napolin matkasta haaveillaan.

Tälle vuodelle voisi päivittää seuraavaa:

– eväitä reppuun2012 –

Kesken eräisten hommien tekemiseen on hyvä pitää teemaviikkoja pitkin vuotta. Ne tomii yllättävän hyvin. Tuskin sitä sellaista elotilaa koskaan tulee, ettei olisi joitain kesken eräisiä hommia tekemättä. Joten ei stressiä niistä. Eikä oikeastaan enää paljoa muustakaan. Hetkellisesti olen päässyt kokemaan stressittömiä olotiloja. Tuntui aika taivaalliselta. Katsotaan mihin saakka näillä eväillä päästään. Tavoitteena vieläkin enemmän stressittömiä ajan jaksoja.

14 comments on “Räppiä ja rätinää

 1. “vieläkin enemmän stressittömiä ajan jaksoja” tavoitteena. Onnea siihen matkaan. Varmaan se onnistuu. Lakritsi on pudonnut eväistäsi, minulla se edelleen on. Niska on tullut ajatuksiisi mahan ja selän lisäksi; eväitä ne varmaankaan eivät ole, vaan huolta pidettäviä paikkoja; minulla on lähinnä se selkä, joka pysyy poissa mielestä kunhan on tarpeeksi ulkona jotain tekemässä säännöllisesti. Vielä ne omat keskeneräiset hommansa hoitaisi, mutta ne muiden keskeneräiset hommat ei lopu koskaan edestäni. Nukkuminen on hyvä asia, auttaa muistamaan niiden ressittömien ajanjaksojen olemisen. Hyvät uudetvuodet.

  • Yamaba,
   Niska nousi itse asiassa ykköseksi. Ja sen kanssa ei auta rehkiä, siis hiki hatussa. Hissuksiin pientä ja kevyttä. Ulkona pitäisi olla ja paljon. Selkää on harjoitettava ja tuo sinun hyötyliikunta se parasta on sille. Keskeneräisiä on siellä ja täällä ja niillä muilla ja sitten niitä vain tulee. Elämän lain alaisuuksia, jonka kanssa on vain elettävä. Pah! Lakritsi on taas pannassa, toistaiseksi 😉 Nukkumista säännöllisesti, niin muisti pitää 🙂

 2. AIka hyvä paketti, vaikka mullekin! Keskeneräisiä riittä kyllä useammallekin vuoselle! Ja kirjoista katselen vain kuvat 🙂

  • Miiwi,
   Sinä sentäs sait sen liikunnan lähtemään kunnolla eteenpäin. Meitsi vielä ’empii’ 😉 No, asia kerrallaan!

 3. Vietävän hyvä eväspakettisi on minullekin. No, ehkä rock jää pois ja tilalle mahollisemman surullista musaa. Minun tarttee joskus kunnolla kuunnella melankoliaa. Alleviivata saisin ystävät ja eritoten alaselän lihaksille pitäisi antaa rittävästi kuntoharjoituksia. Kuluma hiipii kaikkialle kroppaa ja rapistuttaa. Kuvat, villasukat ja ulkoilu tulee kyllä hoidettua, eikä noiden muiden kanssa tule stressiä.
  Kiitti Lepis, taidan tehdä eväistäsi itselleni sorvattuina huoneentaulun.

  • Aimarii,
   Niin, seinällehän tämä pitäisikin laittaa tai ainakin vähintään jääkaapin oveen. Täällä blogissahan ne hautautuu pikaisesti uudempien postausten tieltä. Hyvä idea. Ehkä teen sellaisen taulun kanssa.

 4. Stressittömät ajanjaksot kolahtivat myös minuun. Ne ovat tervehdyttäviä, elvyttäviä. Muutoinkin paketistasi löytyy paljon tärkeyksiä, hyviä eväitä itsellenikin… kuten ystävät, villasukat, vatsa, nukkuminen ja ulkoilu. Mutta huonona lupaajana en lupaa mitään. Otan päivän kerrallaan ja katson mitä se tuo tullessaan. Tosin yhteen noista olen kiintautunut: vatsan pienentämiseen. Omalla rauhallisella tahdillani:))
  Päällimmäiseksi kuitenkin ystävät, kaikessa tärkeydessään. Niin ja koitan kehittää pitkäjänteisyyttäni, jotta jaksaisin lukea HYVÄN kirjan loppuun.
  Ja nyt musiikkia kuuntelemaan. Huiskis!

  • Kiirepakolainen,
   Puoli tuntia kerrallaan osoittautui hyväksi konstiksi päästä takaisin kiinni siihen lukemiseen. Sen jaksoi keskittyä ja siitä se sitten kasvoi, pitkäjänniteisyys. Päivä kerrallaan on hyvä periaate.

 5. Heippa!
  Elämässä keskeneräisyys on jopa hyvä juttu (vaikka tietysti keskeneräiset asiat tuppaa riivaamaan). Elellään vaan hetkessä ja jos pelkokerroin pysyy siedettävänä niin elämästä voi vaikka nauttia! Nyt on aikas levollinen olotila ja eväät siihen.

  • Päivi,
   Hyvä! Olen todella ilahtunut viimeisestä lauseesta 🙂 Keskeneräisinä me todellakin eletään ja hyvä niin. Ehkäpä tuohon olisi pitänyt lisätä, että vähennän uusia hönksötyksiä ja keskityn tekemään tätä päivää. Mnnn…. Saattaisi se onnistua. Ehkä.

 6. Mukavia muroja sulla tällekin vuodelle. Voisin napata ne kaikki itsellenikin. Edellisvuotisia oli niin paljon, että suorittamista olisi jo liikaa, kun arkikin tuppaa olemaan silkkaa säntäilyä ja pyykinpesua. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s