Sunday Classic – 150112

Kermakuorrutteinen sunnuntai tarjolla:

– Cream –

Princen kermassa on jotain sellaista imelyyttä kuin oikeassakin kermavaahdossa: toisaalta öklöttää, toisaalta ei saa tarpeekseen. Biisi on vuodelta 1991 ja nousi ykköseksi listoilla, ainakin valtamerten takana, ja se löytyy albumilta nimeltään ‘Diamonds and Pearls‘. Prince oli tuohon aikaan vielä Prince ja soitteli The New Power Generation -bändinsä kanssa. itse asiassa Prince taitaa nykyisin olla jälleen Prince ja The Artist nimi on päätynyt sulkuihin. Enjoy!

16 comments on “Sunday Classic – 150112

  1. Prince on jäänyt kyllä niin vieraaksi, en varmaan tunnista yhtäkään hänen kappalettaan. Hmm, jos 80-luku on mennyt musiikin osalta ohi, niin taitaa samoin olla 90-luvunkin kanssa.

  2. Prince ei ole ollut minulle kummoinenkaan sankari. Levyjä kuitenkin löytyy hyllystä jokunen. Tästä kyseisestä en pidä, mutta levyistä menevät erityisesti Around the World in a Day ja Sign ‘O’ The Times.

  3. Minullakin on 80-luvun musiikki ihan hukassa. Nimet kuulostaa tutulta, mutta ei tule mieleen mitään kappaleita. Mielenkiintoista noviisina kuunnella kaikenlaista uutta 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s