Sunday Classic – 050212

Tämä on pahempaa kuin marraskuu!

Pakkanen!

Jouduin lähtemään vaali-ajelulle, pidemmälle kuin mitä vaalipaikka sijaitsee. Kotterosta on lauennut lohkolämmitin ja ilmeisesti moottorilämmitinkään ei toimi. No sehän oli aivan hyytyneenä tuossa pihassa. Onneksi joku naapurin mies riensi hätiin ja antoi virtaa. Niinpä:

– Waiting for the Sun –

Päivän biisi on The Doors yhtyeen Morrison Hotel albumilla julkaistu vuonna 1970. Alun perin se oli tarkoitus olla mukana edellisellä albumilla, joka on biisin mukaan nimetty, mutta ei päässyt sille mukaan. Eihän siinä mistään auringosta haaveilla vaan Amerikkalaisen unelman täyttymisestä. Ei haittaa, sana aurinko kuulostaa taivaalliselta.

18 comments on “Sunday Classic – 050212

 1. Pakkasta en tosiaankaan kaipaa…Olen kyllä tainnut tämän kuulla mutta taitaa olla vähemman tunnettu kappale.Vähään hitaanpuoleinen.

 2. Uu, uu, uuu!!! Kyllä miuta on nyt hemmoteltu kun jo TOINEN blogi vuorokauden aikana tarjoilee Doorsia! 😀

  Pakkaseen en nyt kommentoi koska olen niin jokaisen vuodenajan (paitsi marraskuun) kaveri. 😛 – Mutta biisi on tietenkin hyvä, tosin ekoja kertoja kuullessa olin suu ammollaan; ettäkö ne tällaistakin osaa..! 😮 Siis ns. raskasta rokkia. Ja siihen maailmanaikaan vielä! 😮 Mutta edelläkävijöitähän ne… 🙂

  Itse henk.koht. pidän tätä sellaisena mörrimöykkylauluna, juurikin raskaan saundinsa takia, ja aurinkoa (=parempaa mieltä) odotellessa tätä aina erityisesti kelpaakin huudattaa! 🙂

 3. This is the strangest life I’ve ever known.
  Musiikilliset, ulkomusiikilliset, killiset ja lyyriset ansiot (silloin kun niitä löytyy) ovat johtaneet aavikkolaiset pitelemättömään doors-hurmioon. Noh, ei Jimin lyriikkanerous tässä kirkkaimmin loista, muttai aavikkolaisten naama- ja turpavärkit loistavat aurinkoa odotellessa. Ainahan meillä Doorsia retkirepussa.
  Kiitos tästä.

 4. Noooh … pakkasessa on omat käytännön hankaluutensa, mutta lisäähän se kanssakäymistä naapureiden kanssa, ja tekee maailman kauniiksi. Nimenomaan tuomalla auringon viimeinkin esiin. Tämänkertaiset pakkaset oli vastaus laulun nimen toiveeseen; helmikuussa aurinko merkitsee pakkasta.

 5. Pakkanen saa aikaan kaikenlaista kiusaa. Ikkunan takaa kyllä kelpaa aurinkoista maisemaa ihailla 8)… kärvistellään vielä vähän.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s