So lovely… so-o-o-o-ooooo!

Mymskä otti ja alkoi herättelemään tätä blogia talvihorroksesta paiskaamalla ihanaisen palkinnon ja sen perässä roikkuvan meemin. Kiitos Mymskä!

Meemittelyssä haastetaan kertomaan viisi asiaa itsestänsä, jota ei ole aiemmin kertonut tässä blogissa. No höh, tällainen lörppä kun olen niin kaikkihan se on tullut jo kerrottua. Nyt pitää oikein ruuvata, etenkin kun näiden pitää olla aivan sattumanvaraisia tietoja:

 1. Pidän geometrisistä muodoista. Säännönmukaisuus hivelee silmää ja sellaisia katsellessa tulee rauhallinen olo.
 2. Keräilyharrastukseni on löytänyt uuden kohteen (vanhojen lisäksi) parkkitalojen paikoitusautomaattilipukkeiden muodossa. Ne on äärettömän käteviä muistilappuina autossa.
 3. Lopetin kaikki lehtitilaukset, paitsi viikonlopun Hesarit. Lukemista riittää silti about viideksi vuodeksi eteenpäin (se keräily… prrrr…).
 4. Olen samalla alalla kuin nuoruudessa tavoitteeksi asetin, tosin nykyistä ammattiani en olisi osannut kuvitella. En osaa vieläkään…!
 5. Kulmakarvat ovat alkaneet muotoutua naisellisimmiksi, toisin kuin vuonna 2009 tässä kirjoituksessa puhisin.

Ja sitten ne viisi, jotka kuuluu haastaa mukaan: Halo Efekti, BLOGitse, eMMä, Realistinen optimisti ja Hymyilevä eläkeläinen ovat kirjoittajia mukavien blogien taustalla ja näin haluan muistaa heitä tällä ‘One Lovely Blog’ -huomiolla.

19 comments on “So lovely… so-o-o-o-ooooo!

 1. Olipas hauska lukea näitä ja kävin myös verestämässä muistiani ja luin ne vanhatkin. 😀 Sääristä tuli myös mieleeni se, että minähän epäilin sinua joskus aikoja sitten mieheksi – en enää muista miksi, mutta tämä sukupuoliasiahan onkin jo selvinnyt 😀 😀

  • Elegia,
   Näillä kulmakarvoilla mies ja näillä säärillä nainen… Ota siitä sitten selvää 😉 Heh! Onneksi tiedät totuuden.

 2. Nyt myrkyn lykkäsit. Vastaan viiden paljastuksen voin tehdä mutten osallistu muuten awardien vastaanottamiseen tai haasteiden jatkovälittämiseen.
  Tulin joskus allergiseksi ketjukirjeistä ja awardit muistuttaa niistä: toimi jollain tavalla niin sitten sitä ja tätä…
  Eka paljastuksesi paljastaa että me molemmat pidämme säännönmukaisista kuvioista. Mm. mandalat hivelee silmää.
  Nyt kerään luuni ja käyn pikku kävelyllä ja ostamassa broitsun iltaruuaksi. Lasillinen punkkua seuraksi ettei palella. Täällä on niin kylmä! +17 muttei onneksi pakkasta 🙂

 3. Monta asiaa putkahti sinusta , näin opimme tuntemaan vähä kerrassaan.
  Me vaihdettiin Hesari digilehdeksi, on mukava lukea papewritonta lehteä.

 4. Jotain muutostakin kolmen vuoden takaisiin paljastuksiin sentään, ainakin kulmien rypistyksessä. En kyllä olisi uskonut sinua keräilijäksi, en taida uskoa vieläkään… se ei jotenkin sovi geometrisiin kuvioihin 🙂

 5. Pingback: Blogitse » Blog Archive » so lovely, fabric and my art

 6. Eiköhän ole jo aika ruveta heräilemään. Helmikuu on kääntynyt loppupuolelleen. Hyvää keväänkoittoa. Alkaa horisontin takaa jo selvästi lähestyä.

  • Kiitos Yamaba,
   Valon määrän lisääntyessä aktivoituu myös moni muu asia. Saas nähdä joutaako bloggamaan. Sitä on valitettavasti nykyisin oikea aikaprobleema olemassa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s