Sunday Classic – 260212

Aamulla Flipboardista uutisia lueskellessani huomasin tuoreen tiedon Rolling Stone -lehden sivuilta, että suursuosikkini Supertrampin Roger Hodgson on lähtenyt bändin kanssa kiertueelle soolokeikkavuosien jälkeen. Kyseessä ei kuitenkaan ole Supertramp, jonka Hodgson jätti jotakuinkin 30 vuotta sitten, vaan uusi kokoonpano. Soittolista taitaa kuitenkin pääasiassa koostua noista 70-80 lukujen helmistä.

Hide In Your Shell

Biisi on Roger Hodgsonin käsialaa ja löytyy Supertrampin vuonna 1974 julkaistulta ‘Crime of the Century’ -albumilta. Sehän on yksi maailmankaikkeuden parhaita albumeja ja sieltä on soitettu täällä myös aiemmin ainakin ‘Dreamer‘ ja albumin nimikappale.

Niinhän siinä taasen käy, että kiertue ei Suomeen saakka yllä. Saksaan tai Hollantiin pitäisi matkustaa keskikesällä, jos tuota herkkua livesti haluaisi päästä nauttimaan. Jaa, mutta mikä ettei, matkustetaanhan sitä typerempienkien asioiden perässä 😉

Ja nyt kaikki ulkoilemaan ja nauttimaan tuosta komeasta lopputalven auringosta!

19 comments on “Sunday Classic – 260212

 1. Supertramp on todellakin vain häivähdyksenomaisesti tuttu aikojen takaa. Tämä kappale sai jotenkin hurjan kesäisen fiiliksen aikaan! Ihanaa siis.

  Mutta ulos en mene, vaan päikkäreille 😀

  Konserttireissu ulkomaille kuulostaa järkevältä.

 2. Supertramp oli mulle tosi rakas nuorena.Mulla oli kaikki yhtyeen albumit,mutta kasetilla,joten enään ei ole kuin yksi jäljellä (pitää etsiä),jonka ostin CD;nä.Supertrampista tulee itselleni kauheasti muistoja mieleen,etenkin nuoruuteni tosi hyvä platoninen poikakaveri Etelä-Afrikasta ,joka minut tutustuttikin tähän yhtyeeseen.Soitteli sitä aina autossa;D

 3. Supertrampia en ole tainnut juurikaan muualla kuulla kuin täällä Lepiksen nurkissa, joten HOdgson mulle aivan vieras. Tämä kappale kuulostaa kyllä kuunneltavalta ja laulajan ääni on mainio, joten seiskytlukulainen (?).

 4. Olen vissiin niin vanhaa kamaa, etten tunne Hodgsonia, enkä koko Supertrampia.
  Ulkoilemassa olin koko keskipäivän täydellisen upeassa talvisäässä, mehtäsuksilla pitkin ja poikin tykkymetsää, saldona 180 tykkypuukuvaa. On se vaan niin mukavaa, vaikket taida uskoa.

  • Aimarii,
   Veikkaisin ettei bändi ole kovin tunnettu meidän maassamme. Äärettömän harvoin kuulee bändin biisejä radiosta.
   Komeita ne sinun tykkykuvat. Ja uskonhan minä, että se on mukavaa. Kävin rämpimässä uppohangessa ja sekin oli kivaa 🙂

 5. Supertrampista kohuttiin aiemmin kovasti, siitä piti olla maailman loistokkain yhtye, täynnä huippumuusikoita, mutta kovin latteaksi se lopulta jäi. Rehellisesti, en muista yhtään yhtyeen biisiä eikä tämäkään yllä kovin suuriin sfääreihin, vaikka biisissä on kyllä ideaa. Jotenkin tulee mieleen joku mieslaulaja, en saa päähäni nimeä.

 6. Juu!!! Samaa mieltä, yksi maailmankaikkeuden parhaita albumeita!!! Ah! Kiitos tästä. Mahtaakohan Roger esiintyä täällä LA:ssä, Rob on myös Supertramp-fani, joten jos täällä on keikka, niin me päästään hetkeksi taivaaseen. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s