Sunday Classic – 180312

Toisinaan 60-luvun biiseissä hämmästyttää niiden hilpeän oloinen aloitusmusiikki ja sanoitus on sitten jotain aivan muuta:

– You’ve Got Your Troubles –

The Fortunes oli brittein saarilla iso bändi tuolloin 60-luvun puolessa välissä, jolloin myös päivän klassikko on levytetty. Suurta maailman valloitusta bändi ei komeasta laulannasta huolimatta onnistunut tekemään. ‘You’ve Got Your Troubles‘ nousi listojen kärkikymmenikköön molemmilla puolilla Atlantia ja oli bändin suurin hitti. 70-luvun alkupuolella bändi vaipui unholaan, mutta on toiminnassa edelleen.

16 comments on “Sunday Classic – 180312

  • Susupetal,
   Ei ennen kuin klikkasin Dannyn version soimaan, soineet minkäälaiset kellot kotimaisen version suhteen. Ihan hyvä.

 1. Heti alusta tuttu – ja aloin myös heti hakea mielestäni suomalaista versiota eli juuri tuota Susun mainitsemaa! The Fortunesilla on hyvät stemmalaulut, mutta Danny ei häviä tässä vertailussa yhtään.

 2. Tänne WordPressille kommentointi ei oo onnistunut muutamaan päivään, mutta onneksi sain Facebookissa vihjeen, mitä tehdä, eli pakko vaihtaa eri sähköpostiosoite, kuin omissa WP tunnuksissa.

  Mutta siis, hieno biisi, tästä olen aina tykännyt ja olipa hyvä, että täällä oli heti vastaus valmiina, tuohon suomalaisen version tekijään, en saanut sitä itse mieleeni tossa kuunnellessa.

  Ja toi on kyllä hyvä muistaa, jokaisella on omat ongelmat, ja kukaan ei voi tietää, mitä murheita kullakin on kannettavana. Siksi sitä ymmärrystä pitää antaa kaikille.

  • Itkupilli,
   Aika omituista taas. Onkohan niillä jotain kummaa menossa, kun en minäkään ole oikein kunnolla päässyt kommentoimaan WP-blogeihin tuolta iPadista. Tästä läppäriltä toimii ihan ok. Samoja s-posti herjoja tulee sinnekin.

   Onglemat on tehty voitettaviksi, vaikka ne välillä pistävätkin lyttyyn.

 3. The Fortunes on minulle ihan tuntematon mutta kappale kovin tuttu,hyvä klassikko! Ja Dannykin laulaa tämän ihan ok 🙂

  P.S.Jostain syystä parin viimeisen päivän aikana WordPress on hylännyt kommenttini jos tulen bloggerin kautta.Olen joskus avannut WordPress-sivut,mutten edes ole sinne ollut pitkään kirjautuneena,ja kuitenkin WordPress väittää nyt että minun täytyy olla kirjautuneena WordPressiin jotta voin kommentoida.Kokeilin vaihtoehtoisella email osoitteella ,eikä sekään onnistunut.

  • Marleena,
   Hyviä versioita kaikki.
   WP:llä oli pari päivää sitten jokin päivitys ja siitä saakka on ollut hankaluuksia. Kyllä ne varmasti pian korjaantuvat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s