Sunday Classic – 250312

Aasinsillasta aasinsiltaan ja sieltä mutkan kautta päivän biisiin. Pari viikkoa sitten kuuntelimme bändiä (The Runaways), jossa oli solistina nainen (Cherie Curie), joka on myös levyttänyt tämän biisin. Alkuperäisenä mennään eteenpäin, kuten tapana on:

– Since You’ve Been Gone –

Russ Ballard kirjoitti tämän biisin 1976 ‘Winning‘ albumilleen, josta on tullut tutuksi paljon biisejä eri esittäjien toimesta. Albumi on niin hieno, että taidan alkaa metsästämään sitä levyhyllyyn. Russ toimi Argent nimisessä brittibändissä ennen soolouralle lähtöä. Ehkäpä kuulemme sitä joskus toiste.

Tämän päivän klassikon on tehnyt tunnetuksi Rainbow (linkki biisiin) vuonna 1979.

26 comments on “Sunday Classic – 250312

 1. Sorry, että tulen pilaamaan hienon tunnelmanne, mutta pakko kysyä: kirjoitit Kiirepakolaisen blogissa, ettei sipuli sovi, jos on kilpirauhasen vajaatoimintaa. Mistä tieto on peräisin? Olen tuntenut, ettei sipuli sopi, mutta en ole tiennyt syytä, siksi tämä kiinnostaa. Vajaatoimintaa siis on.

  • Uuna,
   Kyllä näihin kekkereihin populaa mahtuu 🙂

   Olen lukenut asiasta useammastakin lähteestä. Sellainen kirjakin on olemassa, jossa kerrotaan vinkkejä kilpirauhaspotilaiden ruokavalioon. Taitaa olla tuon Christer Sundqvistin kirjoittama, jos oikein muistan. http://sundqvist.blogspot.com/

   Kaali on myös yksi niitä jotka ei sovi. Ilmeisesti nämä ovat niitä huonosti sulavia, pilkkoontuvia. Parhaiten sen tietää mikä sopii ihan oman kehon kautta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s