Sunday Classic – 150412

Näissä sunnuntaiklassikoissa en ole juurikaan 90-luvun musiikkia soitellut, tänään tulee poikkeus. George Michael julkaisi vuonna 1996 ‘Older‘ nimisen albumin, joka on neroudessaan miehen parasta antia tähän saakka. Albumilla hän tavallaan kuoriutuu ja biiseihin on tullut mukaan jazzahtavaa soundia. Kokonaisuutena albumi menee tämän soittajan albumilistan kärkikymmenikköön, siihen forever best.

– Jesus to a Child –

Tuolta albumilta lohkaisen surullisen haikean menetetylle rakkaalle omisetetun kappaleen, ‘Jesus to a Child‘. Biisi on kokonaisuudessaan George Michaelin käsialaa ja nousi aikoinaan brittilistojen ykköseksi sekä niitti mainetta ja kunniaa erityisesti Euroopassa.

26 comments on “Sunday Classic – 150412

  1. Olimme Suomessa, kun tämä ilmestyi ja meillä soi MTV. Tämä oli minulle ehdottomasti sen ajan huippu! Sinulla on hyvä musiikkimakua, Lepis 🙂

  2. George Michael on ollut kiinnostava uransa alkuajoilta asti. Etenkin hitaiden kappaleiden kirjoittajana mestarilinen. Hieno ääni, jota käyttää taitavasti, omaa luokkaansa. Kuuntelusta jää positiivinen olo, vaikka vaikeita asioita käsitellään. Oivaltava teksti.

    • Marleena,
      No sepä harmillista tuo kommentoinnin vaikeus! Näillä on ilmeisesti joku sota päällä, näillä blogialustojen välillä. Eihän se ihan niin mene, että kaikki siirtyisivät yhteen tai lopettaisivat toisten kommentoimisen. Hölmöjä ovat!

  3. George Michael ei ole koskaan kuulunut omille soittolistoilleni kuin satunnaisena kuriositeettina enkä ole tainnut kuulla aiemmin tätä kappaletta enkä koko levystä tiedä mitään. Mutta jotenkin sulavaa ja linjakasta tämä on.

  4. Tunteikas kappale taitavalta esiintyjältä. Enpä ollut ennen kuullut. (Se mitään todista, mulla on harvinaisen huono tuntemus poplaulajista ja -biiseistä :D)

  5. Paljon onkin Georgelta näemmä tullut sellaista joka on mennyt multa ihan ohi. Nolona täytyy kyllä myöntää, että vielä pidän enemmän siitää wake me up before you go-go 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s