Päivän silmukatsaus

Tänään Espoossa mennään jo näin pullistuneena kohti huomista. Jokohan poksahtaa täysi väriskaala päälle…

- vappusilmut -

About these ads

32 comments on “Päivän silmukatsaus

 1. Ihania kuvia, suloisia vauvoja, toi on ehdottomasti se kevään h-hetki, kun pikkusen vihreää pilkistää. Kuvista välittyy elämän ilo ja voima. :)

  • Itkis,
   Päivä päivältä ne ovat kasvaneet ihanasti, antaen vihreyden avautua syleiltäväksemme. Hienoisia punaisia sävyjä joukossa ja runsaasti iloa :)

 2. Voi että, näin sitä vaan ollaan taas tässä vaiheessa, että silmut alkavat avautua ja pian on kaikkialla vihreetä puissa ja pensaissa!
  Ihanaa!
  Ja hauskaa vappua sinnekikin

 3. Tämä kevään ensi vihreä on sitten raikas, tulee kauheasti energiaa pelkän värin näkemisestä!
  Iloista vappua!

  • Arleena,
   Täältä se alkaa pikkuhiljaa levitä. Olisikin hauska nähdä milloin teillä päin ollaan tässä vaiheessa. Pienimuotoinen haaste siis :)

   Mukavaa vappua!

 4. No niin, tuosta tulee yksi huimaavan nopea purskahdus ja kaikki on vihreää yhtäkkiä. Justiinsa tuota hetkeä Suomessa kaipaan. Lämmintä vappua!

  • Sirokko,
   Tämä on se vuoden kohokohta! Kauneinta mitä tiedän. Toivotaan, että hiirenkorvien puhjettua viilenee ja tilanne jää nautittavaksemme pitkään.

 5. Kevään hennonvihreä on hienoin väri, ainakin näin talven jälkeen. Ja kohta syreeninkukkien tuoksu, ja tuomien, ja… Kevät on ihmisen parasta aikaa =)
  Ilosta vappua.

  • Deme,
   Kevään hennonvihreä on syötävän suloista! Jännä miten se on kaunista tuolla ulkona, mutta väripaletissa en tykkää siitä yhtään… Kevät on ihmisen parasta aikaa, siitä ollaan samaa mieltä.
   Mukavaa vappua!

 6. Juuri tämä vihreä puuttuu usein niissä maissa, jotka säilyvät vihreinä koko vuoden. Olin monta vuotta poissa juuri tämän ajan, jona yhdistyvät valoisat illat ja tämä vaalea herkkyys. Sitä enemmän tätä nyt arvostaa….

  • MM,
   Niin, valitettavasti kaikki eivät pääse tästä nauttimaan. Tämä aika keväästä on ollut aina suuri suosikkini. Hetkellisesti lyhyt aika, mutta luonnon heräämistä on ihana seurata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s