32 comments on “Päivän silmukatsaus

 1. Ihania kuvia, suloisia vauvoja, toi on ehdottomasti se kevään h-hetki, kun pikkusen vihreää pilkistää. Kuvista välittyy elämän ilo ja voima. 🙂

  • Itkis,
   Päivä päivältä ne ovat kasvaneet ihanasti, antaen vihreyden avautua syleiltäväksemme. Hienoisia punaisia sävyjä joukossa ja runsaasti iloa 🙂

 2. Voi että, näin sitä vaan ollaan taas tässä vaiheessa, että silmut alkavat avautua ja pian on kaikkialla vihreetä puissa ja pensaissa!
  Ihanaa!
  Ja hauskaa vappua sinnekikin

 3. Tämä kevään ensi vihreä on sitten raikas, tulee kauheasti energiaa pelkän värin näkemisestä!
  Iloista vappua!

  • Arleena,
   Täältä se alkaa pikkuhiljaa levitä. Olisikin hauska nähdä milloin teillä päin ollaan tässä vaiheessa. Pienimuotoinen haaste siis 🙂

   Mukavaa vappua!

 4. No niin, tuosta tulee yksi huimaavan nopea purskahdus ja kaikki on vihreää yhtäkkiä. Justiinsa tuota hetkeä Suomessa kaipaan. Lämmintä vappua!

  • Sirokko,
   Tämä on se vuoden kohokohta! Kauneinta mitä tiedän. Toivotaan, että hiirenkorvien puhjettua viilenee ja tilanne jää nautittavaksemme pitkään.

 5. Kevään hennonvihreä on hienoin väri, ainakin näin talven jälkeen. Ja kohta syreeninkukkien tuoksu, ja tuomien, ja… Kevät on ihmisen parasta aikaa =)
  Ilosta vappua.

  • Deme,
   Kevään hennonvihreä on syötävän suloista! Jännä miten se on kaunista tuolla ulkona, mutta väripaletissa en tykkää siitä yhtään… Kevät on ihmisen parasta aikaa, siitä ollaan samaa mieltä.
   Mukavaa vappua!

 6. Totta maar nuo pika pikaa poksahtaa hempeisiin kevään väreihin. Vappukin poksahti ohi ihan koleassa ja tuulisessa säässä.

 7. Juuri tämä vihreä puuttuu usein niissä maissa, jotka säilyvät vihreinä koko vuoden. Olin monta vuotta poissa juuri tämän ajan, jona yhdistyvät valoisat illat ja tämä vaalea herkkyys. Sitä enemmän tätä nyt arvostaa….

  • MM,
   Niin, valitettavasti kaikki eivät pääse tästä nauttimaan. Tämä aika keväästä on ollut aina suuri suosikkini. Hetkellisesti lyhyt aika, mutta luonnon heräämistä on ihana seurata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s