Sunday Classic – 200512

Soitetaanpa tänä sunnuntaina tähän blogiin hieman poikkeuksellisempaa musiikkia, osittain kotimaista antia:

– Those Were The Days –

Leningrad Cowboys ja The Russian Red Army Choir Senaatintorilla vuonna 1993. Legendaarinen konsertti, jossa kuultiin myös tämä vanha venäläinen kansanlaulu komeasti vedettynä, bonuksena tulee lopussa ‘Dark Eyes’ ja jotain muuta. Tuon ‘Total Balalaika Show:n‘ pääsin näkemään Halo Efektin ja tuohon aikaan pienen Kissamaun kanssa. Lystiä oli!

Olen muuten reissussa ja kainosti pyytäisin jälleen josko joku teistä armaista soittajista voisi linkittää tämän esipostauksen. Thank You Very Many 🙂

Extrabonuksena samaisen biisin oikea video täynnä fiilistä ja hienoja varjoja:

Extra-extrabonuksena vielä Kalinka:

Taisitte jo arvata mihin menin 😉

24 comments on “Sunday Classic – 200512

 1. Nää on ihania, rakastan Leningrad Cowboysseja ja ihan parhaita on nää yhteisbiisit Punaisen armejan kuoron kanssa. Mihinkähän ihmeeseen olisit voinut mennä, kas kun et mitään vinkkiä jättänyt. Linkki on laitettu. Pidä hauskaa. 😉

 2. Tämä on aito klassikko, jota tuntuu kestävän. Ei kovin kauan sitten siitä teki maailmanhitin slovenialainen Manca Izmajlova. Leningrad Cowboy’s on tietenkin aina yhtä hyvä 🙂

 3. Kuuntelin konsertin radiosta ja hyvältä se kuulosti niinkin. Ja kunnon meno välittyy näistäkin klipeistä edelleen. Onhan tuo ollut aivan hullunpöyhkeän mahtipontinen hanke, jossa kaksi aivan erilaista musiikkikulttuuria törmää yhteen – ja luovat mitä onnistuneimman kokonaisuuden. (Vaikka Matti Röngän dekkarissa Väärän maan vainaja konserttiin on myös erilainen näkökulma…))

 4. Voi noita aikoja voisi sanoa tässä kohtaa…ja sanonkin, voi noita aikoja!
  Mukavaa reissua ja runsaasti kuvia joita palattuasi näytät 🙂

  • BLOGitse,
   Milloinkahan mä niitä joudan käymään läpi, niin että pääsee postaileen. No, hitaasti mutta varmasti 😉

 5. Haaa, täältäpä löytyi tällä kertaa oikein hyvää musiikkia. Vielä ihmiseltä joka on nähnyt tapahtuman livenä. Nämä kuuntelin oikein mielissäni, ja kävin vielä bonuksena kuuntelemassa Liippareiden ‘Kaapataan lentokone Moskovaan’. Those were the days.

 6. Nää oli käsittämättömiä. Saimme videon pikapaikaa Bangkokiin ja joka välissä älysin ihmtellä, miten tämä oli mahdollista. (Meillä Esikoinen oli tuolla torilla)
  Ja aikuistenn oikeesti nää on hienoja……..

  • MM,
   Olihan tämä aika erikoinen tapaus noina aikoina, vaikka ajat olivat jo muuttuneet kummasti tuolla rajan toisella puolella. Oli se hieno kokemus!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s