Sunday Classic – 170612

Kanadaiset ovat tällä viikolla jakaneet lämpimiä kädenpuristuksia samalla kun ovat jakaneet toisten omaisuutta, kurittaneet köyhää ja olleet uutisissa vähemmän mairittelevissa merkeissä. No, tasapuolisuuden vuoksi soitettakoon  kanadalaisen The Guess Who -bändin helvetin hyvä biisin tuosta ‘anteliaisuudesta’ ja yhteisöllisyydestä:

– Share The Land –

Share The Land -albumi ilmestyi jo vuonna 1970 ja sen nimikkobiisi kertoo jakamisesta ja siitä että kaveria ei jätetä. (Siitäkin olemme saaneet kuulla uutisissa tällä viikolla.) Bändi kuuluu klassikkobändeihin, joita vain äärettömän harvoin kuulee täällä päin. Voimissaan se oli 1965 – 1975 ja ilmeisesti soittelee edelleen. Bändissä kantavana voimana toiminut Randy Bachman on myös tunnettu jäsen Bachman -Turner Overdrive kokoonpanossa, jota olen soitellut pari vuotta sitten täällä.

6 comments on “Sunday Classic – 170612

  1. En ole kyllä tämmöisestä bändistä – enkä tästä kappaleestakaan – mitään tainnut koskaan kuullakaan. Hauska psykedeeliseen viittaava taustakuva. Kappaleen varsinainen ansio lienee sanoituksessa ja tulkinnassa.

    • Tuima,
      Näillä on kyllä hivenen tunnetumpiakin biisejä, joita toisinaan kuulee meidänkin radiokanavilla. Harvakseltaan tosin.

  2. Tuntematon bändi minulle,mutta Bachman Turner Overdrive sen sijaan on jotenkuten tuttu. Ennen kuin video meni päälle luulin laulajaa naiseksi;D Hieno kappale!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s