Sunday Classic – 080712

Tänään fiilistellään:

– From the Beginning –

Emerson, Lake and Palmer julkaisi vuonna 1972 ‘Trilogy‘ -albumin, jolta tämä päivän kaunis biisi on lohkaistu. Brittiläinen progebändi koostui siis herroista Keith Emerson, Greg Lake ja Carl Palmer ja se toimi aktiivisesti 1970 – 1979 sekä 1991 – 1998, ja vielä 2010 40-vuotis juhlakiertueen merkeissä. Päivän biisi on herran Lake käsialaa. Tuo albumi on tosin niin hyvä, että sen voisi paiskata tänne kokonaan. No, tuubist se löytyy tästä linkistä.

Tämä postaus on esiajastettu, joten reissunainen pyytää kainosti linkitystä linkkilistaan. Kiitos.

Advertisements

12 comments on “Sunday Classic – 080712

  1. On kyllä niin ihana biisi, kuten tosiaan koko albumikin, tätä on tullut kyllä kuunneltua paljon vähemmän kuin Brain Salad Surgeryä, joka on mielestäni yks maailmankaikkeuden parhaista albumeista. Mutta tää on ihana…oho sanoinkin sen jo, mutta minkäs teet, niin on ihana. Ja kävipäs säkä, on ihan kunniatehtävä linkittää tämä biisi linkkilistaan. 😉

  2. ja koska Vuodatus tuntuu olevan korjauksen alla jonkun viikon, niin en voi itse osallistua – enkä kirjoittaa blogiin – enkä tiedä viitsisikö sitä tehdä uutta blogia jokkelin toiselle alustalle…

  3. Tämä on ok. Minulla on paljon soitettu Trilogy jossain yhden pahvilaatikon uumenissa kirjahyllyni alaosissa, mutta ei sen pitäisi vielä puhki olla.

  4. Puhkisoitettu vinyyli täälläkin ja uudempi versio cd:nä. Sitä tosin on harvemmin tullut kaivettua enää esille, joten tervetullut muistutus tästä iki-ihanasta levystä! Silti: ensimmäinen levy oli ELP:lläkin paras!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s