Uusia herkkuja

Kiiris pyöräytti keittiöhaasteen käymään kotona ja tänä lauantai-aamuna tarjoan teille aamupalalla varsinaista herkkujen herkkua. Mukana kaikki aistien herättämiseen tarvittavat elementit; väri, maku, tuoksu ja ulkoasu. Tätä voi nauttia niin paahtoleivällä kuin aamiaispannukakuilla. Tänä aamuna voit sekoittaa teelusikallisen tätä herkkua lasilliseen shampanjaa. Olkaapa hyvä:

– ruusunterälehtihillo –

Tänään haaste jatkaa matkaa Elegian, Miiwin ja Itkupillin keittiöhin.

Haaste
“Haastan keittiössä viihtyvät tai sitä karsastavat henkilöt menemään kamera kädessä avoimin mielin omaan keittiöönsä ja kuvaamaan mitä mieleen juolahtaa. Kuvaa voi muokata halutessaan mielinmäärin.”

24 comments on “Uusia herkkuja

 1. Voi miten ylellistä herkkua! Ja herkulliset kuvat. Meidän keittiöstä ei löydy kyllä mitään noi ihanaa, mutta kiitos haasteesta, otan sen ilolla vastaan. 🙂

 2. Onpas eteerinen hillo, raasisikohan tuota edes syödä! Varsinainen aamun väripaukku 🙂 Itellä tässä edessä on sellainen ruskea liemi, jota kittaan. Ei kyllä ole ollenkaan noin aurinkoinen 😀

  Mukava haaste, yritän tarttua siihen kunhan selviydyn keittiöfobiastani 😉

 3. Oooh, vallan uusi tuttavuus! Saattaisi olla varsinainen tunne-elämys! Namskis, mumskis… Lettujen puutteessa laitan paahtoleivälle!

 4. ooohlalaa…ihan sama miltä maistuu kun näyttää noin söpöltä, ettei ihan prinsessamaiselta…hm..kuin viime päivien teeman mukaan 🙂

 5. Voi Lepis – ohje puuttuu! Miten tuollaista hilloa tehdään ja paljonko tarvitaan ruusun terälehtiä? Maku varmaan on samaa luokkaa, kuin tuoksukin.

  • Aimarii,
   Ruusun terälehtiä (luomu rosa rugosa), luomusokeria, vettä, herukoita, sitruunaa ja pektiiniä kattilaan. Kyllä se siitä sakeentuu 😉

 6. Kaikki ovat minulle uusi elämyksiä, niin aamiaiseksi pannukakkua ruusunlehtihillolla, kuin hilloshamppanja! 🙂 Hillolla on herkullinen jo nimikin! Mutta aluksi nautiskelen kauniilla kuvillasi.

  Onkin mielenkiintoista mennä kuvaamaan miten miehet ovat keittön hoitaneet poissaollessani 🙂 Onneksi kuvia voi muokata, ainakin tahrat pois ;D Kiitos haasteesta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s