Sunday Classic – 020912

Päivän klassikossa on sama beat kuin syyssateissa:

– My Sharona –

Tänään ääneen pääsi The Knack vuoden 1979 megahitillään, joka löytyy ‘Get The Knack‘ albumilta. Biisi keikkui jenkkien listoilla ykkösenä useampia viikkoja ja sitä myötä myös tutuksi usealle meille. Tarttuva tempo pitää jalat liikkeessä ja sykkeen korkealla. Biisin ovat kirjoittaneet bändin jäsenistä Berton Averre ja Doug Fieger. Näistä herroista Averre on vaihtanut alaa ja on ollut kirjoittamassa käsikirjoitusta mm. ‘Dead Poets Society‘ -leffaan. Fieger on puolestaan kirjoittelemassa yläkerrassa.

11 comments on “Sunday Classic – 020912

    • Panu,
      Ja minä kun ajattelin postatessani, että taatusti tulee turpaan tämän kanssa. Potku kuulostaa yllättävän hyvältä jälleen 🙂

  1. Tätä tuli melkein korvista ulos silloin joskus. Hyvä klassikko,niin mieleenjäävä.
    Tarvitsen pientä palvelusta:en pääse kommentoimaan Panun blogiin kun siellä on se kamala sananvahvistus eikä edes ole meiliosoitetta siellä jotta pääsisi pyytämään sen poistamista.Olisko mitenkään mahdollista laittaa tämä kommenttini sinne ja samalla pyytää että Panu poistaisi sen sananvahvistuksen .Kommentti alhaalla liittyy Can’t find my way home-kappaleeseen.
    “Aah,varhaisnuoruuteni ehdottomia suosikkejani! En edes muista missä kuulin sen ensimmäistä kertaa mutta vieläkin kolahtaa..”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s