Sunday Classic – 111112

Marraskuun toiselle sunnuntaille passaa levylautaselle heittää The Policea. Bändin tempo sopii hyvin tähän tasaisuuteen ja sateen ropinaan. Pilvet ovat tänään laskeutuneet maan pinnalle ja valoisuusaste on lähes nolla jopa näin keskellä päivää. Väriä videosta:

– Invisible Sun –

Biisi on vuodelta 1981 ja löytyy The PolicenChost in the Macine‘ -albumilta. Tätä loistavaa biisiä kuulee nykyisin tuskin lainkaan, sanoma olisi kuitenkin vieläkin hyvin pätevä. Tämä optimistinen biisi on kokonaan Stingin käsialaa.

Paistaa se vielä!

14 comments on “Sunday Classic – 111112

 1. Kuulostaa ihan vieraalta biisiltä. Mutta ei lainkaan huonolta ei, vaikka tietty kovasti oman aikansa tuotteelta :). Videossa on ehkä hitunen liikaa psykedeliaa mun makuun.

 2. Paistaa se 🙂

  Nyt kuitenkin kynttilöin taistelen hämäryyttä vastaan. Tänään on lähes tyyntä, joten tunnen olevani levollnen.

 3. Police jäi aikanaan minulle aika vieraaksi, vasta myöhemmin olen kuunnellut. Ihan ok, vaikka Sting ei niin makuuni ole koskaan ollutkaan.
  Invisible sun, indeed…

  • Susupetal,
   Minä olin aika innokas Police fani aikoinaan ja konsertissakin tuli käytyä. Stingin sooloura sen sijaan on jäänyt pettymykseksi.

 4. Video on tunnelmaan oivallinen, vaikka muuten kauhea onkin. Tämä biisi on aiemminkin saanut minussa aikaan tunteen jostakin toisesta, selittämättömästä ulottuvuudesta. Hyvä biisi, joka on kuin kauhua tihkuva mutta romanttinen maalaus. Sanoinko juuri tuon? Taisin sanoa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s