Sunday Classic – 091212

Tätä ihmettä ei ole tapahtunut kaikkien näiden klassikkovuosien aikana, imelääkin imelämpää rakkauslässyä. No, kerran se on repäistävä!

– This Ain’t A Love Song –

Eipä ole tullut soittettua myöskään tätä bändiä, joka on yleisesti ottaen jäänyt aika vähälle soitolle kauttalinjan klasasreissa 😮 Bon Jovin biisi on vuodelta 1995 ja löytyy bändin ‘These Days‘ albumilta. Sieltä löytyy lisää näitä ylisiirrappisia sanoituksia, joiden kirjoittajina toimivat Jon Bon Jovi, Richie Sambora ja Desmond Child. Joskus, äärettömän harvoin, tämmöiset menee, vaikka en kovin siirapissa rypevää tyyppiä ole.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

10 comments on “Sunday Classic – 091212

 1. Jostain syystä korviini on osunut useampikin Bon Jovi viime aikoina, ihan mukavaa ollut tutustua bändiin, sillä aikanaan meni kyllä ihan totaalisesti ohi.
  Joitain hyviäkin biisejä, eikä tämäkään ollut paha.

 2. Hyviä live-esiintyjiä ovat. Muuten on sanottava vaikkapa huhhuh. Muistan tykänneeni joskus nuorempana jostain. Jotain on siis myönnettävä.

 3. Nimi on tuttu, mutta musiikki vähemmän. Siitä nämä sunnuntaiklassikot ovat hyviä; saanpahan vähän avartaa kuuloani. 🙂
  (olen ollut kyllä todella huono kuuntelija nuorenakin, joten suppeaa on tietämykseni. nimim. klassista musiikkia ja heviä)

  • eMMä,
   No näin se vuorovaikutteisesti menee täällä blogistaniassa. Minä en taas noista kahdesta muusta genrestä tiedä mitään 😉

 4. Muistan joskus tämän kuulleeni-Minullakin on jotenkuten tuo Bon Jovi mennyt ohi,vaikka kylläkin niitä tunnetumpia kappaleita aina välillä kuulee jossakin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s