Sunday Classic – 301212

Teemasoitto – The End

finalteema

Rod Stewartilta ilmestyi syksyn markkinoille mainio joululaulualbumi ja sen viimeisenä biisinä on päivän klassikko:

– Auld Lang Syne –

Päivän klassikko on vuodelta 1788 peräisin oleva skotlantilainen kansanlaulu, jota soitetaan näin vuoden vaihtuessa englanninkielisissä maissa. Laulu symboloi vanhan taakse jättämistä ja siinä toivotetaan tervetulleeksi uudet tuulet. Sävelmään on sanoituksen tehnyt skotlantilainen runoilija, Robert Burns. Kappaleesta on oman versionsa esittänyt monen monta artistia, mutta tällä kertaa viehätyin tuosta Rodin tulkinnasta, skotti osaa kansanlaulunsa.

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Bonusbiisi:

– It’s Still Rock’n Roll to Me –

Klassikoiden päättymisestä huolimatta bonusbiisi toimikoon loppukuittauksena: It’s still Rock’n Roll to me! Soittokertoja vuodesta 2008 lähtien on ollut 248 kappaletta, iso nippu hyviä biisejä. Saatika ne kaikki mitä kaikki muut klassikkodeejiit ovat näiden vuosien aikana soitelleet. Mannaa vatsan täydeltä 🙂 Jatkan varmaankin tästä vielä klassikoiden soittelua sunnuntaipäivien ilokseni, mutta linkityshärdelli loppuu nyt tähän.

KIITOS!

21 comments on “Sunday Classic – 301212

 1. Kiitoksia Sinulle härdellin pyörittämisestä näinkin pitkään. Miellään olisin nähnyt niiden jatkuvan, mutta ehkä tässä on aika uudistua itsekin 🙂

  HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

 2. Suuri ja haikea kiitos sinulle näistä vuosista. Klasarit ovat innostaneet sukeltamaan musiikin maailmaan vähän eri vinkkelistä kuin normikuuntelussa, hirmuisen paljon upeita muistoja sisältyy näiden sunnuntaibiisien valitsemiseen ja kuuntelemiseen.
  Alkuaikoina riitti voimia tutkia eri laulujen syntyvaiheita, samoin perehtyä esiintyjiin tarkemmin. Musiikillisia matkoja tuli tehtyä paljon.
  Oma jaksaminen on tietenkin aina säädellyt, miten usein on osallistunut tähän haasteeseen, mutta aika monta biisiä on tullut soitettua kuitenkin. Ja kuunneltua muiden blogeissa!

  Komea kaksikko kruunaa tämän sunnuntain. Rod ja Billy ovat todellisia klassikoita.

  We’ll meet again!

 3. Kiitos tännekin myös multa, sunnuntaiklassikko-sarja on kyllä klassikko myös sarjana! 🙂

  Tuota Auldia ei oikein osaa mieltää oikeaksi kappaleeksi kun sitä on aina vain leffoissa kuullut, mutta hyvin meni noin.

  Vuotta!

  • Timo,
   Totta tosiaankin! Sarjaklassikko 🙂 Harmitus, että siellä tuubissa muokkaavat niin usein niitä videoita, että useat linkit ovat menneet rikki.
   Vuotta, uutta ja menestyksekästä!

 4. vau Vau VAU! Olen joskus hieman kuunnellut Rodin esittämiä evergreenejä enkä ole yhtään pitänyt. Siksi aloin Auld Lang Synen kuuntelun hyvin skeptisesti – mutta tämähän oli tosi komea tulkinta! Niin komea, että toista biisiä ei tehnyt mieli tällä erää kuunnella.

  Kiitos, Lepis, sunnuntaisoitoista! Eikähän sitä omaankin blogiin joskus joku klassikko sunnuntain iloksi tupsahda :).

  Oikein hyvää ja valoisaa uutta vuotta sinulle!

  • Tuima,
   Minulla taitaa olla se cd:nä, Rodin evergreenit. Harvemmin tulee kuunneltua.

   Kiitos sinulle aktiivisesta osallistumisesta klassikoihin kaikkinä näinä vuosina! Ja oikein mukavaa vuotta!

 5. Osallistutaanpa siis tähän viimeiseen teemasoittoon omalla valinnalla, for the old times’ sake… alkuaikoina sitä tosiaan jaksoi perehtyä piisien syntyhistoriaan ja vaiheisiin hyvinkin perinpohjaisesti, mutta kiireet ja blogiväsymys sai otteen kirpoamaan.

  Tämä minun valitsema loppu ‘The End’ ei ole niin ehdoton kuin maailmanlopun viimeiset sävelet tai väistämättömän kuoleman edessä, vaan tässä finaalissa kyllä jatketaan matkaa. Lopetetaan vaan ajantuhlaus ja jatketaan kohti uusia seikkailuja, yksin.

  Valintani siis täällä: http://haloefekti2.blogspot.fi/2012/12/sunnuntaiklassikko-teemasoitto-end.html

  Rakkaudella kuomasi Halo ❤

  • Kiitos Kuomaseni Halo Efekti! Mukavaa, että päätit osallistua viimeiseen blogihiljaisuudesta huolimatta 😉

   Let’s walk along!

 6. Aika hyvin sujui Rodilta tuo biisi 🙂
  ***
  Kiitoksia Lepis! Vuodet kiirivät ja musa on yhdistänyt. Musiikki on edelleen tärkeä, joten saatan minäkin laittaa toisinaan blogigrammariin jonkun kipaleen soimaan jonakin sunnuntaina.

  Kiitoksia levyjenpyörittäjille – on ollut enimmäkseen ilo kuunnella musavalintoja ja musalöytöjä. Youtube-arkisto on jo niin valtava ettei sieltä ihan helposti välttämättä löydä etsimäänsä, vaan jääväthän nämä arkistot tänne.

  • Kiitos Hirlii ja kiitos sinulle aktiivisesta osallistumisesta upeilla biiseillä näiden vuosien aikana! Sunnuntait on hyviä musiikkipäiviä. Saas nähdä minkälainen ‘krapula’ tästä vielä iskee… 😉

 7. Kiitos Lepis. Olen löytänyt täältä paljon kiinnostavaa kuunneltavaa, ennestään vierasta, mutta toki tuttujakin, jolloin olen helposti sukeltanut omiin muistoihini.

  • Kiitos Aimarii 🙂
   Muistot ovatkin olleet se upea lisämauste, joita klassikot ovat tuoneet mieleen. Siispä musiikki jatkuu tässä blogissa muodossa tai toisessa.

 8. Billy Joel, naapurikylän poika ja lempinimi Rod! Billy konsertoi joka kuukausi ainakin elokuuhun asti kerran kuussa, konsertit oli myyty loppuun alta aikayksikön, emme etineet mukaan 😦

  • Irma,
   Mistä sinä tänne näin vanhaan postaukseen löysit 🙂
   Billy Joel on aina ollut suursuosikkini ja kolme kertaa olen hänet nähnyt konsertissa. Kaksi kertaa Denverissä ja kerran Sydneyssä. Helsinkiin odotettiin kerran Eltonin kanssa, mutta Billy perui ja tuli vain Elton. No, hyvähän hänkin.

   Harmitus ettette saaneet lippuja! Uskon, että on mennyt kuin kuumille kiville, sillä siitähän on todella kauan aikaa kun BJ on kiertueella ollut.

   Voi huokaus, tulisipa tännekin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s