Työmatkan varrelta

Olen onnistunut löytämään kauneimman työmatkareitin mitä koskaan olen omannut! Toki se vaati hieman etsiskelyä, kipeitä lihaksia ja turvonneita sormia.

lpr_iltatuokiokuvia työmatkan varrelta

Tähän pitkään blogihiljaisuuteen on ollut siis syynsä. Keväällä paiskin näpit verellä tietokoneen ääressä tekstiä putkeen saadakseni kauan roikkuneet jatko-opinnot plakkariin ja päättökeskustelusta palattuani kirjoitin samalta istumalta työpaikkahakemuksen, joka onnekseni tärppäsi. Alkukesä meni jännittäessä miten käy ja sitten alkoikin vimmattu asunnon etsiminen, vanhasta rojusta eroon pääseminen, puunaaminen, pakkaaminen, muutto ja jälleen puunaaminen. Elokuun alussa alkoivat sitten nämä uudet maisemat piirtyä mielikuviini ja en jaksa kuin ihastella tämän paikan kauneutta.

Tavarat ovat vielä huiskin haiskin ja tässä asumisen kuntoon saattamisessa vierähtänee tovi, jos ei toinenkin. Keittiö ja kylppäri alkavat olla paikallaan, mutta muuten vielä etsiskelen, siirtelen ja ihmettelen. Ihanaakin ihanampi Susupetal tuli kanssani muuttamaan ja vietimme kädet pesuvedessä viikon ihmetellen ihmisten kuraisuutta. Ilman Susupetalia en olisi tästä urakasta selvinnyt. Hyvät ystävät ovat kultaakin arvokkaampia!

34 comments on “Työmatkan varrelta

  • Kiitos Yaelian,
   Täällä sitä kuitenkin 🙂 Pikkuhiljaa palailua blogistaniaan! Tosin, ei varmaan vielä aivan täysillä ennen kuin tämä kämppä on kunnossa. Äh!

  • Kiitos BLOGitse,
   Tämä näyttää ja tuntuu tässä ensihuumassa tosi kivalta. Katsotaan sitten miltä ne siperian pakkaset tuntuvat 😉
   Venäjän oppii tuossa sivussa, kauppareissuilla 🙂

 1. Tuo työreitin kauneus houkuttelee melkein takaisin työelämään…no, ei vaineskaan, ei todellakaan 😉

  Sormien ja varpaiden turvotus on laskenut! Kohti uusia haasteita 😀

  Aurinkoista elokuuta, kuomaseni!

  • Susupetal,
   Ajattelin, että houkuttelee takaisin Lappeenrantaan! No, täytyy jatkaa houkutteluja ilman työleiriä 😉
   Aurinkoa ja paljon meille kaikille! (tänään oli kyllä tosi viileetä)

 2. Kauniit maisemat todellakin. On vettä ja vihreyttä, ensin ihmettelin missä on tuollainen paikka, kunnes luin kuvatekstin. Onnea valmistumisen, muuton ja uuden työpaikan johdosta.
  Susupetalia kaivattaisiin täälläkin, yhdessä puurtaminen on paljon mukavampaa kuin yksin touhuaminen. Ei en ole muuttamassa, mutta muutan kotiani koko ajan, keksin vain kaikenlaista uutta.

 3. Hei,
  Onnea uuteen kotiin ja mukavaa alkua uusissa maisemissa!
  Kiva kun ehdit käydä meitä tapaamassa. Täällä on väki vähentynyt, kun lapset taas maailmalla, ja hiljaiselosta nautitaan vaihteeksi. Iloista loppukesää toivoo Päivi

  • Kiitos Päivi,
   Olis taas nii-in paljon kerrottavaa 🙂
   Oli niin ihana käydä teillä ja otetaan uusiksi kunhan tämä alkuhässäkkä täällä hieman rauhoittuu.

  • Timo,
   Eikö olekin komeeta rantaviivaa! Ja sitä taitaa täältä löytyä paljon.

   Kameran kanssa pieni probleema, en tiedä missä kameroiden laturit ovat!!! Täällä on nimittäin vino pino purkamattomia laatikoita vielä… 😮 Kännykkäkuvia vaan päässyt räpsimään viime päivinä, kun säästelen yhtä kameraa huomista reissua varten.

 4. Paljon sinulle onkin tapahtunut, voi juku, miten hienoja juttua. Toivotan onnea uuteen kotiin ja työhön oikein roppakaupalla.
  Minulla on vielä nuo omat muuttoasiat niin tuoreessa muistissa, että jotenkin tiedän, miten paljon se rumba vaatii, mutta onneksi on YSTÄVIÄ.

  • Kiitos Aimarii,
   Joka paikkaa kolottaa tämä puunaaminen ja tavaroiden siirtely, mutta mukavaa se on kun saa paikkoja kuntoon. Millään ei vain malttaisi 🙂 on tämä sen verran inspiroivaa!

 5. Upeisiin maisemiin olet muuttanut.
  Merellinen maisema elää näkyvästi eri vuodenaikoina.
  Riittää kuvattavaa.

  Onnea ja mukavuutta uuteen kotiin! 🙂

  • Kiitos Liplatus 🙂

   Täällä olisi todella paljon kuvattavaa, kuvakulmia olen jo katsastellut. Pistää vain huokailuttamaan milloin joutaa…

 6. Arvelin sinun olevan kirjoittamassa kirjaa, mutta olitkin opinnäytetyötä tekemässä. Hyvä niitä on välillä tehdä. Lappeenranta on nätti kaupunki, tosin taidan olla käynyt siellä aina vain talvella. Onnea uuteen kotiin.

  • Kiitos Yamaba,
   Lappeenranta on osoittautunut todella kauniiksi. Haukon täällä henkeä tuon tuosta maisemien ja upeiden näkymien edessä. Kun vain kerkeisi tuottamaan kuvaa….

 7. Oi Lappeenranta, aivan ihana kaupunki ainakin kesällä, sinnekö sinä muutit! Onnea uuteen tupaan, opinnoille, työlle, kaikelle uudelle.. Eikä muuta kuin vene vesille ja Saimaalle seilaamaan. Ystävät tulee sinne sitten kesää viettämään 🙂

 8. Hei! Löysin valokuvablogistasi Espoossa otetun kuvan humalanvieraasta. Minun pitäisi kuvata tuo samainen kasvi opintoja varten, mutta en ole vielä onnistunut löytämään sitä mistään – voisitko antaa vinkkiä mistäpäin kannattaisi katsella? 🙂

 9. lepis, ihanaa että olet Lappeenrannassa! Se on kaunista seutua. Olen itse Imatralta, ja sisareni asuu niilla nurkilla yhä. Laitetaanko kalenteriin seuraavalla reissulla pieni tapaaminen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s