En kerinnyt ennen lehteä kotiin

Muorilla oli tapana kysyä, että tulenko ennen lehteä kotiin. Silloin joskus nuorempana, yöjuoksujen aikaan. Useimmiten tulin lehden jälkeen. Taito on tallella, etenkin kun on niin mukava ilta ettei millään malta ajatellakaan kotia lähtöä 🙂

20131019-203054.jpg

Irwiksen kanssa baanalla

Tapasin eilen ensimmäistä kertaa Älä katso, vaan näe -blogin Irwikissin. Tytön, jonka olemme oppineet tuntemaan upeista valokuvistaan niin kuvablogissa, kuin ‘Mustaa ja valkoista‘ -blogin moderaattorina sekä aktiivisena osallistujana muinaisessa Sunnuntaiklassikot -haasteessani ‘Irwiksen grammari‘ -blogissaan. Vihdoin! Tätä tapaamista olen odottanut vuosia, vähän salaa, tapaavani tämän kamerataiturin livesti ja oppia tuntemaan henkilön noiden hienojen kuvatutkielmien takaa. Eilen illalla se päivä siis koitti.

Aamusta odotti tekstari kännykässäni, että josko mentäisiin illalla kylille. Tuli jo siis riemua päivään sitä iltaa odotellessa. Päivä kului nopeasti, vaikka keli oli aivan kaamea. Vettä täysillä ja välillä sitä valkoista möhnää siinä joukossa, jopa siinä määrin että alkoi usko loppua illan ulkoilujen suhteen. Illaksi sade loppui, mutta Saimaalta puhalsti todella kova tuuli. Se ei minua haitannut hymy kasvoillani taivaltaessani kohti tapaamispaikkaamme kaupungin keskustassa. Jo kaukaa tunnistin yksinäisen hahmon odottelemassa sovitun hautaustoimiston edessä. Ei epäilystäkään etteikö se olisi ollut Irwikissi. Puheripulimme alkoi välittömästi ja emme edes meinanneet muistaa siirtyä sisätiloihin ennekuin jokin tuulenpuuska meinasi pyörittää meidät mukaansa. Löysimme mukavan baarin ja lämmittelimme minttukaakaoiden ääressä. Oli kuin vahan tutun olisi tavannut. Juttua riitti ja ilta kului todella nopeasti, viehtäen aamun pikkutunneille saakka. Baari vaihtui kotimatkalla kertaalleen ja täytyypä tunnustaa etten muista milloin olisin ollut valomerkkiin saakka anniskeluravintoloissa, eilen näitä niitä kaksi. Oli todella mukava tapaaminen ja mielenkiintoista kuulla ja ammentaa mistä ne aihiot kuviin tuleva. Jännittävää! Kiitos mukavasta illasta Irwis!

PS. Lehden jakaja tuli alaovella vastaan eikä se nauranut yhtään lohkaisulleni kotiin kerkiämisestä ennen lehden tuloa 😀

16 comments on “En kerinnyt ennen lehteä kotiin

  1. Varmasti olikin kiva tapaaminen irviksen kanssa.ja en yhtään ihmettele, että aika meni äkkiä. Asioita oli paljon keskusteltavana ja kivaa varmasti teillä olikin.
    Naurutti vain toi, kun lehdenjakaja tuli ennen sua, niinkuin nuorena ollessasi,hi!

  2. Minulla tuppaa nykyään uupumus iskemään hyvissäkin bileissä jo alkuillasta.

    Olet näköjään palannut kehiin jo ammoin, mutta hieno juttu joka tapauksessa 🙂

  3. Blogitapaamiset ovat kivoja ja yleens’juttua riittää niin ettei huomaa ajan kulua.Mullakin oli nyt viikonloppuna kiva blogittapaaminen kun Istanbulista tupsahti suomalainen bloggaaja tänne:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s