How to Survive November 2013 – 1

Jaha, se on jälleen marraskuu ja ‘Marraskuun selätyksen‘ aika on koittanut. Menneinä vuosina ollaa piirretty paljon, tahoillamme ja kollektiivisesti, kerran yritettiin kuntoilla ja viime vuonna bongailtiin katoavaa aurinkoa. Mukavimpia mielestäni ovat olleet nuo vuodet piirtämisen parissa.

Tänä vuonna käänetään katse siivouskaappiin ja sen sisältöön. Joulusiivoukset tulossa ja sen sellaista. Inventarion aika on siis käsillä. Mitä sinun siivouskaapista löytyy? Ovatko ne kaikki purkit ja putelit tarpeellisia?

20131031-211647.jpg– siistiksi! –

Kasasin pullot ja putelit tiskipöydälle kuvaushetkeä varten ja totesin, että näitä riittää ainakin seuraavaksi viideksi vuodeksi. Kaikki eivät ole omia ostamiani ja erikoisimmat ovat pakon sanelemia. Suurin osa ilmeisen turhia.

Tutki siis kaappisi, kuvaa purkit, postaa iloksemme ja huomenna selviää mitä niillä pitää tehdä. Jätäthän muuten kommenttilootaan viestin, jos selättelet seuranani.

Hilpeää marrakuuta kaikille!

34 comments on “How to Survive November 2013 – 1

 1. Jopas sattui! Olen nimittäin jo kahden päivän ajan riehunut siivouskomerossani. Se oli niin niin täynnä kaikenlaista tärkeää ja vähemmän tärkeää, ruuveista nippsiteisiin ja puolityhjiin pesuaineputeleihin. No, nyt ne on sitten eteisen lattialla, kaikki. Ei nimittäin kulkemaan pääse. Jätesäkki kehiin ja pois vaan, kaikki ylimääräinen ja vähän enemmänkin. en saa kuvaa, kun kamerani jotenkin tökkii.
  Että juu, kyllä selätetään sateisessa marraskuisessa harmaudessa. Seuraavaksi käyn paperiroinan kimppuun, Pihkura!
  Mainiota marraskuuta 😀

 2. Mainio oivallus kuvailla arjen askareiden lomassakin.:)

  Hyvä on olla erilaisia puhdistavia aineita, niin ei pilaa pintoja.
  Nämähän ei onneksi pilaannu, vaikka 5 vuotta olisi kaapissa.
  Tahi en mene vannomaan, kun asiantuntija en ole tällä saralla.;)

  Kuvailtua ei tullut…

 3. Voi simpura kun hyvä idea. Olisin mukana mutta nyt täytyy postailu jättää väliin kun tulee muuta puuhaa mutta käyn täällä ihailemassa sinun sinnittelyäsi hyvän idean kimpussa!
  Relaa viikonloppua!

 4. Niin täällä on vielä aika lämmintä joten en taida olla mukana kun hiki tulee vieläkin jos liikaa tekee hommia;D

 5. Onko tämä sellainen että joka päivä jotakin kuvaa pitää pukata… meinaan ei meillä netti joka päivä jaksa toimia. Muuten voisinkin aloittaa kaapinsiivon, kun ilmatkin sopivasti viileni.

  • Sirokko,
   Näitähän voi tehdä silloin kun siltä tuntuu. Nopeammin se kuukausi tietenkin menee, jos joka päivä jaksaa jotain värkätä 🙂

 6. Aina on tarvetta roinanraivaukselle. Siivouskomerosta tuli mieleen, että niiden sisustuskuvia ei löydy mistään. Miten saisi pieneen kopperoon mahtumaan kaiken tarvittavan ilman penkomisen aikaansaamaa sisällön pursuilemista ovesta ulos.

 7. Pääsenköhän lainkaan marraskuun selätykseen, kun mulla ei ole edes siivouskaappia, vain muutama pesuaineputeli pölyimurin kaverina mökin nurkassa. Parin vuoden takaisessa muutossa muuttui tai väheni tavara niin paljon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s