How to Survive November 2014 – 29

Tänään on lauantai ja pyhitetty lepopäivä. Pitkien päiväunien jälkeen otin työn alle pitkään hautomani projektin iPadin siivoamisesta. Sinne on vuosien varrella kerääntynyt tuhansia kuvia ja käyttökapasiteetti on tökkinyt jo jonkin aikaa. Siellä on tallessa kuvia joita ei ole missään muualla, mutta suurin osa on tallennettuna ulkoiselle kovalevylle. Joten kävin kansio kansiolta läpi ja ei niitä sitten ollut kuin noin tuhat, jotka jäivät vielä iPadiin. Samalla tein backupit tästä läppäristä, sillä tämäkin huokailee siihen malliin etten yhtään ihmettelisi jos kilahtaisi pika puoliin. Tältä lähtötilanne näytti iPadin kuvakansiossa:

kuvat

– kuvat –

14 comments on “How to Survive November 2014 – 29

 1. Siitä tulisi kiva tilkkutäkki, tai pussilakana, voisi aina illalla katsoa yhtä pikkuriikkistä kuvaa ja vaikka nähdä siitä unta.
  Minunkin kyllä pitäisi tehdä sama temppu koneelleni, ja sille ulkoisellekin, jolle olen vain räiskinyt kuvia talteen miten sattuu. Ei pitäisi ei…

  • Oih, ihana idea! Pussilakana olisikin tosi kiva 🙂 Kukkakedolla saisin nukkua. Tai no, taitaa siellä jokunen ruusu olla joukossa.

  • Millin,
   iPadista pistin menemään päivämäärä kerralla ja siellä saattoi olla useamman sadan päiviä. Nyt ei auttanut hempeillä. Sitä teen kuitenkin läppärillä kuvien ääressä 🙂

 2. Tuo on varmasti hyvä homma tehdä ajoissa. Toden totta, itsellänikin pitäisi. Noin vain sait marraskuulla paljon aikaseksi, ei mikään nössö kuukauksi.

 3. Hyvältä nyttää tuo kuvien aikajana.
  Oletan, että omani pävittyvät tabletilta läppärille synkronoidessa. Lisäksi heitän välillä ulkoiselle kiintolevylle koko kaaoksen. Milloinkahan niitä ehti siivoamaan!

  • emmä,
   Se synkronointikin kävi jo hitaaksi tuon valtaisan kuvamäärän junnatessa bittijonot tukkeeseen. Joten raaka peli tällä kertaa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s