Kekkeri Time!

Tervetuloa juhlimaan!

synttari8

Tänään on tämän blogin kahdeksannet synttärit! Voimme siis pitää kekkerit ja juhlitaankin kunnolla!

Tarjolla on herkkuja pöytä koreana jokaiseen makuun, juomapuolella virvokkeita laidasta laitaan. Ole hyvä ja nauti!

Kippis!

♥ ♥ ♥

Alun perin tämä blogi on perustettu stressin torjuntaan. No, stessejä tulee ja menee, eikä tämä hiljainen blogiaika tarkoita sitä että olisin selättänyt kaikki stressit. Olen vain opetellut nukkumaan. Tietokoneallergia on myös alkanut vaivaamaan, millään ei enää jaksa iltaisin nököttää koneen ääressä ellei ole aivan pakko. Töissäkin olen huomannut vältteleväni mokomaa vekotinta viimeiseen asti. Aamukahvin ääressä luen blogeja ja on todella  mukavaa aloittaa päivä teidän virikkeitä antavilla postauksilla. Katsotaan mitä tämä vuosi tuo tullessaan. Nyt kuitenkin juhlitaan.

Advertisements

22 comments on “Kekkeri Time!

 1. Kippis ! Onnea 8-vuotiaalle blogille ja pitkää ikää.
  Minullakin on juuri nyt blogiväsymystä, ehkä se kaikkoaa kevään tullessa.
  Kerätään nyt voimia hetken aikaa.
  Hyvää jatkoa.

  • Kiitos Arleena ja kiva kun tulit kekkeröimään! Toisinaan tuntuu siltä, että sitä pulputtaa päivän mittaan aiheet päästä tyhjäksi ja sitten sitä vain lataa illat. Mukavaa kevään odotusta sinulle!

 2. Kippis vaan ja onneksi olkoon kasi vee.
  Näyttää aaltoilevan oma bloggausinnostuksenikin. Välillä pitkiä hiljaiskausia, sitten taas vilkkaanpaa. Sitä näiden blogien kanssa on ja saakin olla.

 3. Onneksi olkoon, luulin jo, että aiot jättää villasukat päälle lopullisesti. Koneallergiaa en ole vielä saanut, päin vastoin, mutta blogiallergia iskee ajoittain. Ja laiskuus.
  Mukava, kun sentään synttärit pidit, pyöreitä kohti vaan vaikka hissutellenkin.

  • Kiitos Sirokko 🙂
   Toisinaan on hyvä tassutella villasukat jalassa pidempiäkin aikoja ilman sen kummempia aktiviteetteja 😉

 4. Kippis ja onnea!!!!
  Perässä tullaan, syksyllä tulee 7v…huh, miten aika lentää.
  Minua niin naurattaa suomalaisten somepuheet. On niin yksinkertaista vaan irtautua välillä, ei sen kummempaa. Paitsi jos on oikeesti riippuvainen, vaatii vähän enemmän duunia…No, olihan ekat breikit vähän outoja mutta äkkiä tottui ettei virtuaalissa tarvitse koko ajan roikkua! ja onneksi. Kyllä se oikea elämä on ihan tässä, iholla…

  • Kiitos BLOGitse 🙂
   Aivan, silloin someillaan kun siltä tuntuu. FB:n olen kanssa hyllyttänyt, tosin en mitenkään paljoa siellä koskaan ole hengaillutkaan. Blogistania on edelleen mielestäni mukavampi foorumi.

 5. ONNEA ONNEA! Pakko sitä on välillä huilatakin noin pitkän kauden jälkeen. Minulla tulee keväällä seitsemän, joten en paljoa ole perässä.
  Kuten tiedät, minä olen loikkinut siellä ja täällä, mutta ei tämä minusta niin vakavaa ole. Bloggailee ja vastailee haasteisiin silloin kun haluttaa. Olin vähän aikaa google+:ssa, mutta ei se ole minua varten. Saan siellä liikaa seuraajia kaikenmaailman hörhöistä ja aika menee niitä pois jaloista potkiessa. Nyt olen palaamassa pääasiassa blogiin.

  Skool blogisi kunniaksi, se on hienosti pysynyt paikallaan tauoista huolimatta!

  • Kiitos Uuna 🙂
   Näillä mennään, eli perussetillä. Sivuhörhöilyt jäävät aika nopeasti omaan arvoonsa. Ja ne hörhöttelijät 😉 Kuvablogit pitäisi kanssa tässä puhaltaa henkiin pikkuhiljaa. Kunhan tulisi kuvailtua…

 6. Onnea, onnea 8 vuotiaalle!
  Ja kiitos kommenteistasi blogissani!
  Mä olen käynyt kurkkimassa, mutta aia on ollut ne kauniit suklt ja värit , luulin jo, että olet vaihtanut jonnekkin muualle blogiin, mutta kiva, kiva, kun oletkin vielä kuitenkin täällä!

  • Kiitos Harakka,
   Täällä ollaan ja pysytään. Ihanaa kun käyt katsomassa, vaikka hitaasti päivittyykin. Tammikuu oli taasen tappokuu ja ei sen helpommalta näytä tämä helmikuukaan. Argh! Kesää kohti helpottaa.

 7. Onnittelut! Vuodet vierivät kuten viikotkin. Välillä saa paljon aikaseksi ja välillä voi istua kahvikupposen ääressä ja vain olla. Kahdeksan vuotta on upea ideavirta!

  • Kiitos Kaari 🙂
   Pitkä aikahan tämä blogistaniassa ja monta vaihetta on mahtunut. Näin pitkiä hiljaisuuksia tosin ei ennemmin ole tullut. Klassikot pitivät siitä huolen. Nyt on meno jotenkin omituista taas ja yritän selvitä arjesta kompuroimatta.

 8. Juhlan rääppiäisiin ehdin. Olenkin jo kauan juhlinut kanssasi, milloin ajoissa, milloin myöhemmin. Mukavaa on silti nähdä muinaisia tuttuja nykyajassakin. Jokainen meistä antaa toiselle jotain arvokasta. Ihan vain olemassaolollaankin…

  • Oi kiitos MM, sanasi ovat niin kauniit! Pitkä matka on yhdessä kuljettu täällä blogistaniassa ja todella mukavaa että se jatkuu vielä.

 9. Missähän prinsessan unessa olen ollut, kun juhliasi en ole huomannut?
  Mutta viiimeisenä, vaan ei vähäisempänä: Onnittelut 8-vuotiaalle blogillesi.

  Minä olen siirtynyt paljon Plussan puolelle, blogissa vain teemataiteilen.

  • Kiitos Millin,
   Nämä olivat varsin hiljaiset kekkerit, odotellaan niitä pyöreitä 😀
   Minun piti laittaa kaikki sometus paussille tähän vuoden alkuun, kun on taas niitä työkiireitä sen verran. Mutta, kevättä kohti pitäsi helpottaa.

 10. Onnittelut kahdeksanvuotiaalle! Näissä ympyröissä se on paljon.

  Niin samanlaisia tuntemuksia on. Tabletilla on kiva lukea muita, ja tietokoneelle ei viitsi mennä omaa postausta tekemään, kun ei ole mitään mielessä. Jos herää joskus ajatuksia, jaan ne naamakirjassa.
  Siitä huolimatta blogi on tärkeä!

  • Kiitos Virpi,
   Meillä on nää synttärit niin lähekkäin 🙂
   Tabletilla olisi kiva lukea enemmänkin, mutta esimerkiksi Bloggeriin on todella vaikea kommentoida siitä. Siis iPadistä, varmaan android vehkeillä toimisi paremmin. Niinpä se jää vain lukemiseksi tai selailuksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s