How to Survive November 2015 – 1

♥♥♥

August – nothing

September – nothing

October – nothing

November – November is here!

♥♥♥

Kalenterin sivuja selatessani se yllätti. Marraskuu hiipi huomaamatta. Hämmennys heräsi, että nytkö jo pitää alkaa pitämään marraskuuta? Kyllä vain, mieli ja erityisesti kroppa ovat valmiina rauhoittumaan kaamokseen. Rankka syksy takana, tai oikeastaan rankka vuosi. Meitä oli keväällä vielä neljä täysipäiväistä osastolla ja yksi osa-aikaeläkeläinen, joista yhden määräaikaisen työsuhdetta ei jatkettu enää sen päättyessä keväällä, yhden lopetettiin muuten ja hommat siirrettiin meille kahdelle täysipäiväiselle. Meistä taas se toinen on ollut sairauslomalla helmikuun alusta saakka ja sijaista ei palkattu. Joten summa summarum kertoo kaiken syksystäni. Yksittäisiä apupäiviä olen saanut, mutta muuten on kalenteri ollut enemmän kuin täynnä. Elokuusta alkaen syksy on siis ollut yhtä selättämistä. Kesällä ladatut akut alkavat pikkuhiljaa hiipumaan. Kalenteria eteenpäin katsellessa vielä ensi viikko ja sitten seuraava mennään yhdessä myllerryksessä ja sillä puolen kuun tietämillä pitäisi hieman helpottaa.

Syksyn selviytymiskonstina on ollut työpäivän päätteeksi puolesta tunnista tuntiin lukeminen, kotihommien hidas puuhastelu ja viikonloppuisin pienten luonto- ja kuvausretkien tekeminen. Kuvannut olen oikeastaan aika paljon, mutta niiden julkaiseminen on ollut suurempi kynnys. Tietokoneen käyttökatkos on ollut lähes täydellinen työpäivien päätteeksi. Nukkumiseen olen myös panostanut huolella. Joten suhtkoht järjissään tässä vielä mennään ja kuntokin on kestänyt. Muinaisista ajoista opiksi ottaneena en ole enää edes yrittänyt suorittaa, vaan uskonut ettei maailma parane töiden kotiin kantamisella.

♥♥♥

How to Survive November 2015

Tälle marraskuulle uskallan luvata kuvan päivässä. Abstraktien kuvien kanssa leikittely on aina kivaa, joten mennään niillä läpi tämän marraskuun.

askeleet

– Askeleet huurteessa –

Advertisements

13 comments on “How to Survive November 2015 – 1

 1. Sinulla onkin ollut vipinää. Kummaksi on työelämä mennyt. väki vähenee ja työt pysyy samana.
  Marraskuun selätystäsi aina odotan, kiva kun jaksat. Itselläni kaikki valokuvatt ovat jo plussassa, joten taidan vain käydä ihailemassa näitä kuvia.
  Huurteessa löytyy puun oksisto.

  • Kiitos Millin,
   Sinä olet niin ahkera siinä jokaisen kuukauden ‘selätyksessä’. Vielä kun joskus kerkeisi mukaan. Viime kuun ympyrä kiehtoi ja pyöri ajatuksissa paljon, mutta sinne se jäi 😦 Ehkäpä marraskuu taas innostaa uuteen!

 2. Hieno kuva! Kaunista rytmiä ja liikettä!

  Voimia sinulle ja kaikille muillekin, jotka nykyisin joutuvat tekemään monen ihmisen työt.

 3. Maailma ei todellakaan parane töiden kotiin kantamisella. Tuo kiteyttää paljon. Olet ottanut vissiin järjen käsiin ja selviät täst eteenkin päin syksystä antamatta sen mitenkään nujertaa itseäsi.
  Marraskuun selätysjuttuasi odotin. Saattaa käydä tosin niin, että jää multa väliin, sillä en osaa mitään abstraktia. Olen niin hiivatin ykstotinen.

  • Aimarii,
   Osaat sinä abrstraktia! Me kaikki osataan kunhan otetaan mielikuvitus käyttöön 🙂
   Työ saa jäädä sen prosessin ulkopuolelle ja eiköhän tästä selvitä ja jouluna voidaan nauttia kinkkua rauhallisin mielin.

 4. Ei niitä rajoja kukaan laita jos ei itse ymmärrä, se on varsinkin työelämässä tarpeen, hyvä että olet ottanut opiksesi. Ehdit selättään marraskuutakin, hieno juttu! Kuviasi katselee mielellään.

  • Kiitos Sirokko 🙂
   Olen vähän huono sanomaan ei, joten ikuista taistoahan tämä työelämässä kahlaaminen on. Onneksi jo sen uupumuksen kautta silloin opin, että itsestänsä on pidettävä huolta ja toppuuteltava mennessään.

 5. Tämä tuli ihan puskista, aurinko paistaa ja melkein +10 ja marraskuu!!! Taidan tarttua haasteeseen, minä tykkään abstraktista, niillä mennään.
  Olet fiksu kun et roudaa duunia himaan. Onhan työnantajallakin vastuu kuinka paljon yksi ihminen jaksaa ja pystyy.
  Kuvasta tuli mieleen: hyvä että on vaan askel maassa huurteessa mutta ei pää. Höh, no tuo tuli mieleen ekana 🙂

  • Kiitos BLOGitse 🙂 Ja mukavaa kun lähdet selätykseen mukaan!
   Vähitelleen alkaa viisastumaan noiden töiden suhteen ja pitämään huolta omasta jaksamisesta. Pää voi välillä höyrytä, mutta huurretta ei vielä… Luulisin 😉

 6. Pingback: Blogitse » Blog Archive » how to survive November 2015: 1 – 3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s