November Leftovers – 1

Marraskuulta jäi kuvapinon lisäksi myös huutava stressi. Ei tietenkään selättämisestä vaan noista töistä. Taas vauhti kiihtyy ja vanhat uupumuksen oireet ovat kurkistelleet esiin. Nukkumisen kanssa ollut hankalaa, heräilyä keskellä yötä pitkiksi ajoiksi tai sitten siinä neljän maissa. Ei hyvä! Noihin syövereihin en enää halua upota.

oksa

– A Vortex of Stress –

Tämän päivän olen nukkunut ja puuhastellut kotihommia ihan rauhassa. Hengitellyt ja katsellut kuvia, eläviä ja stillejä. Joulu on jo niin lähellä, että kun sinne saakka jaksaa niin sitten voi jo hengähtää. Päätän jaksaa!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

10 comments on “November Leftovers – 1

 1. Hieno päätös. Se on jo asiassa puoli voittoa. Niin sanotaan, että ylös, ulos ja lenkille, oli sää mikä tahanasa. Ainakin on totta, että ulkoilma nuutuneisuutta lievittää.

  • Siinä olet kyllä aivan oikeassa Aimarii! Ulkona ei ole tullut oltua riittävästi. Tosin meillä on tullut päiväkausia vettä myrskyten vaakatasossa, niin ei ole oikein inspiroinut lähteä. Ehkäpä tänään 🙂

 2. Hyvin kuvattu, stressi helposti imaisee pyörteisiinsä, sen reunoilta on vaikea rimpuloida irti. Tänään katsellaan vain kynttilöitä ja korkeintaan juhlapukuja sohvalla suklaata mutustellen 🙂
  Leppoisaa itsenäisyyspäivää!

 3. Olen aiemmin ollut hyväuninen, mutta viime vuosina unirytmi menee helposti sekaisin. Pitäis ulkoilla oikeaan aikaan ja varoa torkahtamista alkuillasta. Näin yöllä iskee tekemättömät työt tajuntaan.

  • emmä,
   Voi kurjuus! Sinullakin! Onkohan sillä jotain tekemistä noiden vuosirenkaiden kanssa… Tai, niinhän ne sanoo. Tekemättömät työt yösydännä ovat kamala vitsaus, kun ei niitä kuitenkaan jaksa nousta tekemään 😦 Jouluna huilataan, jookos!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s