Sunday Classic – 17012016

Istuskelen täällä peukaloitani pyöritellen ja ihmetellen minkä ihmeen homman annoin. Pitäisi valita David Bowien parhaita biisejä soitettavaksi. Eihän se ole onnistunut ennenkään, niin miten ihmeessä nyt. Siispä ei mitään paineita, muitoja herättäväähän tämä kaikki. Tein päivällä listoja biiseistä ja valinnan hetkellä heitin ne pois.

I’m bit confused if I gave myself too difficult task by thinking I could choose my favourite David Bowie songs. It’s not possible! Instead if the song brings strong memories, it will be played today.

Esiteini-ikäisenä minulla roikkui huoneeni seinällä tuo jo klassikoksi muodostunut Suosikin David Bowie juliste, jota pääset katsomaan tästä linkistä 🙂 Silloin oltiin Ziggy Stardustin lumoissa ja kuunneltiin ‘The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars‘ -albumia. Ziggy Stardustin olen esitellyt vuonna 2008 klassikoissa ja uudelleen vuonna 2012. Olen silloin yrittänyt valita siltä albumilta parasta biisiä, nyt vain ei voi tietää mikä se on ollut sillä linkin takana ollut sivu on kadonnut bittilandiasta. Päästäkseen seinälleni roikkumaan oli pitänyt olla jo jotain muuta, eli ‘Honky Dory‘ -albumi ja sieltähän löytyy niin ‘Life on Mars‘, ‘Oh! You Pretty Things‘ ja tämän soiton biisi.

As a pre-teenager I had a classic Bowie poster by a very popular Finnish music magazine, Suosikki. You can view the poster through this link 🙂 Then we were all admiring Ziggy Stardust and listened ‘The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars‘ -album. I have talked about Ziggy Stardust back in 2008 and 2012 at the Sunday Classics and tried to choose a best song from it. The song remains a mystery since the link is broken. To make it to my wall there must have been something happening earlier. And there was ‘Honky Dory’ with ‘Life on Mars‘, ‘Oh! You Pretty Things‘ and today’s song.

Changes – Live –

Voi olla, että näitä tulee lisää päivän mittaan tai viikolla….

There might be some more as the day goes by or later on the week…

Liian vaikeaa, joten KIITOS David upeasta musiikista!

Too difficult, so THANK YOU David for the great music!

6 comments on “Sunday Classic – 17012016

    • Jep! Kiitos Susupetal! Tämä on ehkä paras versiointi tästä biisistä niiden kaikkien joukosta joita on tehty. Hyvä on alkuperäinen, mutta tässä on sopivaa pehmeyttä ja toisenlaista karheutta. Vähän samajätkä fiilis!

      Mikäs sen mukavampaa olisi kun pääsisi Amsterdamin kujille kuljeksimaan 🙂

  1. Bowie oli hyvä tyyppi ja tyylilleen uskollinen, upea mies.
    Minä en osaisi valita suosikkibiisejä yhdeltäkään aritistilta/bändiltä. Tykkään niin monenlaisesta musasta. Niin Bowie kuin Tina Turner, J Brown, Prince , Midnight Oil, Living Color, jne. ovat kaikki omalla tavallaan kolahtaneet eikä noista ketään voi nostaa ykköseksi….siksi nautin sinun valinnoistasi, eipä tarvitse omaa päätä vaivata! 🙂

    • Kiitos BLOGitse 🙂 Samoja suosikkeja meillä on paljon! Minun valinnat menee aika paljon mielialan mukaan biisien suhteen. Artistit ovat ne jotka ovat nousseet esille jo silloin muinaisina aikoina ja ilmeisen hyvin pysyneet matkassa. Nautitaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s