Mid Summer Night / Keskikesä

Juhannusyön kukkaset ovat mystisiä, jotkut niitä jopa keräilevät tyynyjensä alle. Minä tyydyn ihailemaan näitä lehtometsän kaunokaisia kaukaa. Rauhoitettuja kun ovat, niin antaa kasvaa siellä metsän kätköissä.

Mid Summer Night flowers are mystical. Old maids pick seven of them under they pillow mid summer night and dream of their future husband. I be satified just admire these beauties of groves from distance. These orchidaceae beauties are protected, so there is a good reason to let them grow in the woods.

valkolehdokki

– Platanthera bifolia – valkolehdokki –

Hyvää juhannusta!

Happy Mid Night Summer Time!

13 comments on “Mid Summer Night / Keskikesä

  • Kiitos Emmä 🙂 Rauhallisissa merkeissä meni nämä kekkerit jälleen. Onneksi. Luonto tarjoaa aina noita yllätyksiä!

 1. Olit löytänyt ihailtavaksesi valkolehdokin.
  En minäkään kukkia tyynyn alle survo, mutta joskus sitä toivoo juhannusyön taian olevan totta, että näkisi kukkivan sananjalan!

 2. Pitkästä aikaa blogeja lukemassa ja täällä tuli vastaan komee kuva. Tuo kehystyylikin vielä lisää hienoutta, pitäis joskus ittekin tsekata jokin keino tehdä sama – Lightroom vaan on vähä rajoittunut noissa.

  • Kiitos Timo 🙂 Hiljaiseksi on taasen blogielämäni käynyt näin kesän myötä, tai kaikki some. No, eiköhän se tästä. Kehykset on tehty photarilla ite, leikkaa liimaa tekniikalla ja vähän säädellen välissä. Onnistuu varmasti usealla ohjelmalla.

   • Mulla on osaksi hommaa hidastanut täydellisyyden tavoittelu 🙂 ennen julkaisua pitää eka käydä kuvat läpi ja poistaa turhat / valita parhaat + julkaistavat, sitte editoida ne kuntoon, heittää Flickriin ja siä tägätä + geotägätä, sitte valittu kuva instaan/blogiin ja huh huh.

    Aika harvoin jaksan mennä Lightroomin ulkopuolelle nykyään, mutta ehkä sen työkaluillakin löytyy keino tehdä tollaset. Pitäis vaan jossain välis googlata ohjeita.

 3. Sinä sitten päätit jäädä juhannukseen…just nyt tuntuu hyvältä idealta kun tuolla on niin brrrrrr kylmä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s