Geometrista taidetta – 0

Niskat jumissa ja oikea käsi puutuneena, päätä särkenyt koko viikon.  Ei pääse piirtämään tai pysty tässä koneella touhuamaan. Olisi ollut kiva jatkaa mukavaa aihetta loppuun, mutta nyt on huilattava. Paremmalla onnella seuraavaan.

 

Advertisements

8 comments on “Geometrista taidetta – 0

  1. Voihan armi, juuri kun sinäkin innostuit mukaan. Mutta uusia teemoja tulee. Tee, jos jaksat kollaasin, siihen riitäää vaikka kaksikin:) Olisi kiva lisätä se muiden joukkoon.
    Jaksamisia ja parane pian!

    • Kiitos Millin, kyllä tämä levolla taas menee. Toivottavasti. Vanha vaiva ja näihin oireisiin on reagoitava nyt näin. Katselen kollaasin tekoa myöhemmin päivällä.

  2. Minulla myös niska kiukuttelee, korva huutaa sen seurauksena. Vanha vaiva tämäkin, ei siitä eroon pääse, kun pullistumat painavat selkäydintä. Pääsin eläkkeelle heti kun kuvat otettiin.

    Toivottavasti sinulla helpottaa, olet vielä nuori ja työelämässä. Pidä kuitenkin puolesi ja mene vaikka yksityiselle magneettikuvaan, että saat oikean kuvan tilanteesta. Ei ne yleisellä puolella helpostikaan päästä kuvaan. Kyllä se yksityisellä kirpasee, mutta saa sitten takaisin, jos pääsee vaikka sairaseläkkeelle.

    • Kiitos kannustuksesta Uuna! Tämä on näemmä taas kolahtamassa ‘hyvän työntekijän’ traumaksi ja näin maanantai-aamuna kolotus on kateissa. Jos yhtään tulee takaisin, niin menen työterveyteen saman tein. Eläkkeelle… aika iso kynnys meikäläiselle, mutta ei mikään mahdoton ajatus. Stressi jos alkaa näin taas putkahtelemaan ulos, niin jossain mättää!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s