How to Survive November 2016 Teema/Theme

Tänään se taas alkaa: Marraskuu! Tällä kertaa ajattelin kääntää selätyshaasteen ylösalaisin ja etsiä elämän iloja, nautintoja ja hauskuutta jota marraskuu meille tarjoaa jokapäiväisessä arjessamme.

Today it begins again: November! This year I’m turning this  survival game upside down and I’m challenging you to find happiness, enjoyment and fun from everyday life.

Teema/Theme:

ARJEN ESTETIIKKA/AESTHETICS OF EVERYDAY LIFE

Richard Shusterman on sanonut:

On varmaa, että esteettinen kokemus ylittää historiallisesti vakiintuneen taiteen käytännön. Se liittyy ennen kaikkea luonnon -eikä vähiten ihmiskehon, joka sekin on osa luontoa – arvostamiseen. Mutta esteettisen kokemuksen voi löytää myös rituaaleista ja urheilusta, juhlakulkueista, ilotulituksesta ja populaarikulttuurista, kehon ja kodin koristeista aina primitiivisistä tatuoinneista ja luolapiirroksista tämän päivän kosmetiikkaan ja sisustusesineisiin. Se löytyy niistä lukemattomista värikkäistä näkymistä ja vaikuttavista tapahtumista, jotka täyttävät kaupunkimme ja rikastuttavat jokapäiväistä elämäämme.

According to Richard Shusterman we can find everyday life aesthetics from nature, human body, rituals, sports, fireworks, popular culture, home decorations, tattoos, cave drawings, cosmetics and so on. It is to be found from colorful views and inspiring happenings that enrich our lives.

Iloista Marraskuuta! Avautukaamme arjen kauneudelle! / Happy November! Let’s find the beauty of everyday aesthetics!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s