Inspiroitunut / Inspired

Kamera ei ole millään sopinut käteen tänä kesänä, tai ei ainakaan kovin usein. Inspiraatio hukassa lievimmillään sanottuna. Nyt se löytyi kohdatessani nämä upeat kuvat M o o r e z a r t -blogissa. Pari päivää olen kävellyt rantoja kameran asetukset musta-valkoisilla ja kaiken maailman erikoistehosteilla viritettyinä. Kokeilua siis, mutta hauskaa!

The camera hasn’t fit my hands this summer. Loss of inspiration or laziness.  Who knows!  These magnificent photos at  M o o r e z a r t -blog got me really inspired and I’ve been walking around the shores of Saimaa with my camera settings at b/w and even some extra settings. I’ve been experiencing some great moments with these experiments. Good fun!

Renkaat / Circles

Jääkauden jäljet 1 / Singns of an ice-age 1 –

– Jääkauden jäljet 2 / Signs of an ice-age 2 –

Näistä kahdesta viimeisestä en tiedä kummasta pidän enemmän.

With these two rocks, I don’t know witch I like better.

Lisää tulossa! / More to come!

TallennaTallenna

11 comments on “Inspiroitunut / Inspired

  • Kiitos Anna 🙂 Testiajolla mennään vielä näiden kanssa. Ajattelin ottaa kohteiksi sellaisia joita ei ole tullut mieleenkään kuvata mv:nä aiemmin. Kuten sanoit kaikki näyttää niin erilaiselta. Erityisesti rannat ja luonto.

  • Kiitos Liplatus 🙂 Tarvitsen ilmiselvästi jotain uutta virtaa niin kuvaamiseen kuin bloggaamiseen. Molemmat ovat mielipuuhia, jotka ovat jääneet johonkin ihmeellisesti. Ei ymmärrä.
   Tuo haaste vaikuttaa kivalta, eiköhän kokeilla!
   Mustaa ja valkoista haasteblogi ei taida enää palata, joten uutta kehiin 🙂

 1. Rantakuviin ei heti ajatteli mustavalkoisuuden sopivan, vaan hyvinhän se sopii. Kivi vedessä on kuin nallekarhu olisi uimassa 🙂

  • Kiitos Millin 🙂 Hauska vertaus nallekarhusta 🙂 Ajattelin ihan samaa ettei mv sovi rantsulle, mutta nyt olen pikkuhiljaa muuttamassa ajatusta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s