Sateisia päiviä / Rainy Days

Sateiset päivät jatkuvat ja jatkuvat. Ei haittaa rantaelämää. Saimaan rannoilla on mukava retkeillä pienestä sateesta huolimatta. Kauneus ei niiltä katoa ja sävyt voimistuvat näin syksyn myötä pikku hiljaa. Nautitaan pakkasettomasta maasta!

Rainy days keep holding on. Rain doesn’t disturb the trips to the beach. The shores of the Great Lake of Saimaa provide beautiful setting no matter the weather. The colors are slowly changing for the fall, but not quite yet. Let’s enjoy the frost free weather!

– A Lonely Log at the Lake –

15 comments on “Sateisia päiviä / Rainy Days

  • Harakka, no ei kai nyt vielä sentäs! Tosin illalla alkoi epäilyttämään josko tulee yöksi pakkasta, mutta ei tullut onneksi. Olen taas säädellyt kuvankäsittelyssä nappulat kaakkoon, siitä se lumi varmaan…

 1. Sata, sataa ropisee niin siellä, kun täälläkin. Kait se syksyyn kuuluu. Biitsi on hiljainen ja autio. Milloin viimeksi kävit uimassa?

 2. Kauniisti vesi sävyilee valon ja laineen liikehdintä piirtyy kuvassa.

  Vaatetta kun pistää päälle sään mukaan, niin kaikki säät on hyviä.
  Paitsi kun on jäiset tiet ja joutuu taiteilemaan että pystyssä pysyy, silloin tulee ruikutettua. 😉

  Erilaiset säät antaa mukavasti eri ilmeitä valokuvatessakin.

  • Kiitos Liplatus, samaa mieltä kanssasi että erilaiset säät tuovat mukavasti särmää valokuvaukseen. Malttaisi vain aina lähteä säähän kuin säähän. Talviliukkaita ei kyllä millään viitsisi taas odotella 😦

 3. Hieno kuva! Paljon kertova tunnelma tämän vuoden kesän ajasta..
  Onneksi nyt on ollut muutama aurinkoinen, lempeä päivä.
  Psyykkaan itseäni marras- ja joulukuun voittamiseen jonka jälkeen alkaa taas uusi elämä! Nyt on menossa sallainen ‘mistä nyt tapahtuu’ olotila. Mukavaa syksyn alkua!

  • Kiitos BLOGitse 🙂 Minä en uskalla vielä ajatella marraskuuta… D-vitamiinin popsimisen kyllä jo aloitin. Kyllä me tästä selvitään!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s