14 comments on “How to Survive November 2018 – 2

  • Mukavaa että innostuit Millin! Isommalla joukolla on hilpeämpi selätellä! Tosi kivaa kun kaikki vanhat kamut kömpivät koloistaan juhlistamaan tätä marrasta!

    • Kivaa hommaa tämä ja aina päihittää siellä kolossa nyhväämisen! Jossain sumussa mennyt tämä vuosi oikeasti, liikaa töitä keväällä ja siitä toipumiseen meni yllättävän kauan. Sama kierre ollut siis jälleen. Äh. Nyt onneksi on taas aikaa ja intoa muuhunkin 🙂

 1. Hahaa toissapäivänä illalla yht’äkkiä päähän pälkähti “lepis, blogi, marraskuun selästys!”. 🙂 Jotkin kurjat kiireet viivästyttivät pari päivää toteutusta, mutta kummallinen käänteisyys vallitsee taas ja kun maailma horrostaa, niin blogielämä herää eloon, ainakin hetkeksi (instan suosiollisella avustuksella tällä kertaa).
  Katsotaas taas miten käy…

  (Jännä kuva, erityisesti kun en lukenut kuvatekstiä ensin. Näin jotenkin syvyysvaikutelman juuri toisin päin kun se on, eli keskustan pyörteen lähempänä, reunat kauempana – aina jännä simppeli illuusio)

  • Perinteet elävät Uuvana! Hiljaista se on ollut täälläkin koko vuoden ja kummasti marraskuu herätteli 🙂 Kiva kun tulit mukaan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s