Rullaten ja rutistaen

Kuukausi vaihtui, mutta kuntokuuri jatkuu ainakin seuraavat 12 viikkoa. Ja sittenhän se jo pitäisi olla selkärangassa niin että sujuu. Olin tänään Jukka Harjun toiminnallisissa selkä- ja vatsatreeneissä paikallisella CrossFit -salilla. Kolme tuntia opeteltiin kehorääkkiin ja kehonhoitoon aivan uusia asioita. Jumppaahan on tullut nähtyä ja koettua jos jonkinlaista, mutta tällaisissa toiminnallisissa treeneissä olikin aivan eri lähtökohta. Ensin testattiin liikkuvuus ja kontrolli,  siitä sitten pureuduttiin varsinaisiin treeniliikkeisiin lihashuoltoa unohtamatta. Inhimillistä toimintaa, sillä kipua ei saa tuntua. Olihan liikkeet vaikeita suorittaa ja harjoitella niitä pitää jotta onnistuu. Onneksi useimmissa liikkeissä on kolme tasoa, niin ei heti tarvitse hakata päätä seinään ja heittää rukkasia naulaan vaan voi parantaa omassa tahdissa.

− Rolling and squeezing −

11 comments on “Rullaten ja rutistaen

 1. No huh, huh, olet kyllä sinnikäs sissi, hatun nosto! Olen katsonut Harjun videoita etten rullaa itseäni romuksi. En ole. Mutta en kyllä 12 viikkoa…jaksaisi? viitsisi? Mutta rullailen, lankutan ja jumppaan himassa enemmän ja vähemmän melkein joka päivä.
  Tsemppiä projektiin!
  Ps. marraskuu meni, kohta on tämäkin kuukausi takana ja aaaaah koittaa kevät! 🙂

  • Kiitos tsempistä BLOGitse 🙂 Sitä tarvitaan! Ja hyvä sinä, että pidät kunnosta huolta. Samoin tsemppiä sinun projektiin 🙂 Joo, kohta on kevät! Jännä muuten että taas joulukuun kääntyessä energiat lopahti… pitääköhän tässä kohta alkaa selättää sitäkin 😮

 2. Hyvä Sinä!
  Itse en kyllä enää pystyisi selkävikani takia oikeestaan mihinkään.
  Mutta tsemppiä sulle sinne!
  Mulla muuttuu osoite tässä pian, siis meiliosoite…mutta laitan sen sivuilleni.

  • Kiitos Harakka 🙂 Voi kun selkäsi korjaantuisi kuntoon. Sitä ylläpitoa, tai ylläpidon yritystä se tämäkin. Rapistuminen on vain niin nopeaa. Blogiosoitteesi kai pysyy samana?

 3. Minä olen just nyt jäykkä ja raihnainen 🙂 Olen ottanut tavoitteekseni kävellä PLUS venytellä päivittäin – liikkuvuus nolla. Mukavaa joulun odotusta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s