Värikollaasit: Kollaasi 213 (1/2020) – Jaspis!

Pitkästä aikaa värikollaaseista inspiroituneena vanhojen valokuva-arkistojen kimpussa. Tämä kaunis jugendrakennus, Rantalinna, löytyy Ruokolahdelta kauniista Saimaan maisemista. Tämä aikoinaan venäläiselle prinssille rakennettu linna on viime aikoina toiminut hotellina siirryttyään jälleen venäläisten omistukseen. Pari vuotta sitten tämä oli myynnissä, mutta tämän hetkistä tilannetta en tiedä. Kohde on kunnostettu perusteellisesti ja olisihan se sääli jos jäisi ilman käyttöä.

− Rantalinna −

This beautiful jugend style building can be found from the very eastern part of Finland, from Ruokolahti. The building was built for a Russian prince at the beginning of the twentieth century and has ended up to being a hotel at the moment.

Lisää värikollaaseja löydät tämän linkin takaa:

 

26 comments on “Värikollaasit: Kollaasi 213 (1/2020) – Jaspis!

 1. Mainio kollaasi – tuosta näkee tiiviisti yhdellä vilkaisulla, että on komee paikka. Pitääpä pistää nimi muistiin, jos joskus tulee taas harrastettua kotimaanmatkailua.

   • Niinpä muuttui maailma tammikuun jälkeen, meidän kauemmas reissaamista tuli hidastamaan korona ja syöpä. Tämä on nyt ihan suunnitellulla reitillä, eikä ollut pitkä syrjähyppykään edes tieltä, joten pitää käydä kurkkaamassa. 👍

    • Niin se maailma muuttuu Timo! Voisihan sitä tietysti lähteä Norjaan ajattelin alkukesästä, mutta kyllä nuo kotivelvollisuudet nyt pitävät matkailun Jkl-Lpr välillä suuremmaksi osaksi.

     • Meilläkin kävi nyt Norja ja Lofootit mielessä, mutta olisi ainakin 1400km lisäajoa vielä Ylläkseltä, joten tuskin. Näin se elämä yllättää kaikkia, eikä aina niin mukavasti.

     • Timo, Tromssassa olisi maailman pohjoisin kasvitieteellinen puutarha ja sitä olisi hauska käydä vilkaisemassa. Senjan saari olisi listoilla kanssa. 🙂

 2. Hieno kollaasi minulle tutusta Rantalinnasta. Asuin lapsuuteni Imatralla ja täti Ruokolahdella… Upea paikka!

  • Kiitos Ritva 🙂 Innostit mukaan takaisin tähän kollaasien tekemiseen. Kuvaamista pitäisi täälläkin harrastaa, jospa se tästä. 🙂

  • Oi kiitos BLOGitse 🙂 Sitä on remontoitu vanhaa kunnioittaen, joten toivotaan että pitävät kunnossa. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s