Social distancing – Day 1

Tänään alkoi etätyön ajanjakso joka jatkuu näillä näkymin huhtikuun loppuun. Osaan tällaisia asioita todella huonosti ja menin työpaikalle. En vain eilen saanut  kaikkea tarvittavaa aikaiseksi ja etätyö ei olisi onnistunut jos jo olisin jäänyt kotiin. Siellä oli myös moni muu. Hammaslääkäriä piti myös käydä tervehtimässä. Suorinta tietä kotiuduin sieltä kyliltä ja aion pysyä aloillani. Huomenna koittaa koitos, että miten sitä duunia oikeasti voi etänä tehdä.

Today started a period of telecommuting that will last until the end of April, as we know now. I’m not very good with these things and went to the office today. There were some affairs to be handled before I can work from home. There were quite a few others doing the same stuff. Also I had to see my dentist. But then came home straight away and I’m going to stay here for now. Tomorrow will be the real test how this job works through internet. 

Empty spaces

 

Sad corridor

Iltapuhteina opiskelin kuinka tilataan toisessa kaupungissa asuvalle vanhukselle ruokaa nettikaupasta. Hyvin onnistui!

Voi hyvin ja pysy turvassa!

After work studied how to order though internet a grocery delivery to a senior citizen who lives in an other city. Went well!

Be well and stay safe!

— — —

Finland: 359

12 comments on “Social distancing – Day 1

  1. On nämä outoja aikoja. Meillä etätyö on tuttua, toissa vuonna istuin 6kk täällä kotikeittiös etätyös tuon jalan takia… Turvallista kevättä! 👍

    • Timo, tämä ei ole oikein vielä mennyt tajuntaan koko systeemi. Tai oikeastaan ylen suuri hämmennys ja epäusko on vallannut mielen. Turvallista kevättä myös sinulle ja kyllä tästä selvitään!

  2. Luovia ratkaisuja tarvitaan nyt ja onneksi luovuutta sinullakin riittää. Ja kunhan tietotekniikka pelaa mukana, niin kaikki menee hyvin.

    Ja hyvä, että ruokatilaukset pelaavat siellä toisessa kaupungissa.

    • Kiitos Susupetal 🙂 Yrittänyttä ei laiteta ja kaikki konstit on kokeiltava. Tietotekniikka pelasi ja pienen alkukankeuden jälkeen homma eteni hienosti.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s