Social distancing – Day 10

Jälleen uusi päivä tässä oudossa maailman järjestyksessä takana. Toivottavasti te kaikki lukijat olette pysyneet terveinä. Alkuviikon stressi alkoi hieman helpottamaan kun sain työpöydän tyhjäksi siellä työhuoneessa. Tekemättömät työt tehdyksi, paperit mapitettua ja pöydän siivottua. Nappasin ison näytön kainaloon ja nipun kirjoja toiseen ja sitten tulin pois. Nyt sinne ei tarvitse enää välttämättä mennä ennen kuin koulun ovet jälleen avautuvat kaikille. Poikkeuksena tähän tietenkin jos joku opiskelija tarvitsee sellaista ohjausta jota ei webbikameran välityksellä pysty antamaan. Olen siis vihdoin pääsemässä sosiaaliseen eristäytymiseen tai paremminkin fyysiseen eristäytymiseen.

An other day of this strange world order has passed by. I hope you readers are doing well. My stress about work stated to ease up a bit today after I managed to clean up my desk at the office. Finalized some tasks, mapped the papers and cleaned up the desk. Took a large display and some books with me and came home. We have permission to bring home electronics we need to do the job from distance. This allows me to work from home all the time, unless there is student in need for guidance in person. Finally gettin to the social distancing state, or is more like physical distancing. 

Empty Spaces 3

Hyvää viikonloppua! / Have a nice weekend!

— — —

Finland 1025

13 comments on “Social distancing – Day 10

  1. Hieno kuva, tuo ajan hengen hyvin esille. 👍
    Meillä on nyt vkonloppu palautumista talvilomasta ja maanantaina taas etätyöskentelyyn. Hyvää vkonloppua sullekin!

      • Me oltiin niitä Lapissa lomailleita pahiksia. 😶 Toisaalta kun reilu vko sitten lähdettiin, niin ministeri ohjeisti, että ‘oma auto, oma mökki ja murtsikka’ Lappiin. Sitte 2pv myöhemmin tuli somekohu että hyi kun menitte sinne. Ja 2pv siitä näkyi, että mobiiliverkon mukaan oikeasti olikin 68% vähemmän Lappiin menijöitä sinä vkonloppuna kuin edellisenä. No, lieventävänä tekijänä, että me ei oltu Uudelta maalta ja oltiin reilu vko jo ennen lähtöä etätöis. Perillä mä kävin kerran kaupas 10min ja 1min noutopizzan haun, muuten erakkona ja paluumatkalla eväät autoon. Paljon tekstiä, kun selvästi meni tunteisiin tuo tilanne. 😄

  2. Paljon puhuva kuva. Maailmantilanne ahdistaa ajoittain, on pakko pöästä ulos tuulettamaan päätä!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s