Social distancing – Day 16

Kauppoihin on tullut tarrat, joissa meitä muistutetaan turvavälin jättämisestä edellä ja takana olijaan. Toimii varsin hyvin kunnes on aika pakata tavarat kassiin ja takana tullut jo hönkii omiensa kimppuun siihen viereen. Maltti on valttia!

The grocery stores have placed these ‘Safety Gap’ signs by the counters as reminders for customers. They are working quite well all the way to the part where you start packing your groceries in bags. The other customer behind you don’t remember the safety zone after he paid for his shopping. Restraint rules!

– Safety Gap – Wait here –

— — —

Finland 1518

8 comments on “Social distancing – Day 16

  1. Viime lauantaina ei vielä näkynyt tuollaisia, mutta nyt lähestyy seuraava viikottainen kauppareissu, joten saapa nähdä onko meilläkin. Kuului nyt parikin erilaista tapausta, työkaveria oli joku kaupassa äänekkäästi moittinut liian lähelle tulemisesta, sitten toisaalta sairaalassa oli joku mummo tunkenut ihan Tarjan viereen. Erilaisia reagointeja liikkeellä. 🙂

    • Ottaa se varmaan aikansa ennekuin se on kunnolla sisäistetty Timo. Ja ehkä ihmiset kulkee niin ajatuksissaan etteivät huomaa.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s