Social distancing – Day 17

Tänään sulkeutuvat viimeisetkin Suomen baarit, kuppilat ja ravintolat. Usea yrittäjä oli jo sulkenut ovensa, mutta tänään on viimeistenkin pakko taipua hallituksen määräykseen. Take away ruokia saa hakea vielä, kunhan on tilannut ajoissa. Nyt olisi hyvä kannatuksen vuoksi tilata ruoka-annoksia, mutta ei oikein osaa orientoitua ajatukseen. Olen lopettanut työpaikkaruokalassa lounastamisen jo pari vuotta sitten ja vienyt omat eväät töihin. Näin on muodostunut tottumus kokata runsaasti, jotta sitä riittää myös evääksi.

Today the government’s regulation takes place that bars and restaurants have to close their business. Many of them have closed already, but today the last ones also have to do so. Now is a time to pitch in and order take away food from the local restaurants. My mind hasn’t oriented to that quite yet, since I have been cooking my lunch for the past couple of years before hand to take with me to work.

– Empty glasses stay empty –

— — —

Finland 1615

11 comments on “Social distancing – Day 17

  1. Kyllä monet yritykset ovat vaikeassa tilanteessa, koronasta seuraa konkurssiaalto. Toivottavasti ei sukelleta niin syvälle kuin 90-luvun lamassa.

  2. Kuva on kertova ja tilanne maan rajoitusten päättäjille varmasti vaikea. Mutta jos virus selätetään rajoituksilla ja ohjeistuksilla, niin hyvä niin. Onko paljon muita avihtoehtoja?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s