Social distancing – Day 23

Tämä päivä on mennyt opiskelijan osaamista arvioiden. Eli ihmisten parissa olen suurimman osan päivää viettänyt. Tästä on sitten kimmonnut ihmetyksen siemen liittyen siihen että meidän opettajien on oltava valmiina opastamaan, ohjaamaan, arvioimaan ja toimimaan opiskelijoiden kanssa eristyksestä huolimatta. Ilman suojavarusteita. Työturvallisuuslain mukaan työnantaja on velvoitettu antamaan riittävät suojavarusteet ja työntekijä voi pidättäytyä työstä niin kauan ennen kuin asia on kunnossa. Onkohan siellä edes mietitty tällaisia asioita! 

I’ve been doing student evaluating student’s know-how most of the day. It makes me wonder about this situation that we are obligated to do so and be in service to do teaching, guiding and evaluating even with these constraints with out any respiratory protective devices. I believe that our employer is obligated by work safety law to give us anything we need for protection. I wonder if they even consider these things!

 

– Safety first! –

— — —

Finland 2605

7 comments on “Social distancing – Day 23

    • Kiitos Timo 🙂 Se on tuossa satamassa yhden ravintolan sisäänkäynnissä. Täytyy käydä jokupäivä vielä pyörimässä sen ympärillä josko tekijä löytyisi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s