Social distancing – Day 28

Nyt se iski, puudutus nimittäin. Mielialat ovat aivan hyvät ja jaksamista riittää, mutta tämä jatkuva opetusmateriaalin vääntö alkaa puuduttamaan. Kovasti olen yrittänyt opetella uusia kikkoja ja jippoja sekä etsiä mielenkiinnon aiheita niihin verkko-opetusmateriaaleihin. Silti tuntuu että aivot ovat sumeella ja mennään vain jotain rataa eteenpäin. Tämähän on yhtä istumista ja se ei ole hyväksi ihmiselle. Huomenna täytyy potkaista tuoli nurin ja tehdä jotain aivan muuta. Satoi luntakin muuten tänään ja sillä on aina suuri vaikutus mielialaan.

Now it happened, boredom to this distance working. My mood is fine and I have enough strength to do this, but can’t help this feeling  today. I’ve been learning new ways to produce distance learning material to the web and learning more and more abot the softwares, still I feeling like my brains are in fog and I’m just going forward somehow. This is too much sitting down. Tomorrow I’ll kick the chair and do something totally different. It snowed today also, it has big impact to my mood.

– Lines –

— — —

Finland 3161

12 comments on “Social distancing – Day 28

  1. Vino valo tekee aina hyvät kuvat! Mulla on ollut hyvä keino osallistua johonkin palaveriin kännykästä kuunnellen, mutta ehkä vielä jokin isompi irrotus on paikallaan kuvauksesta päätellen. Onnea! 🍀👍

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s