Social distancing – Day 44

Vappuaatto 2020 / The Eve of May Day 2020

Pyörähdin torilla katsomassa löytyisikö ilmapalloja. Ei löytynyt. Tyhjää täynnä oli tämä markkinakansan keskus tänä vapunaattona. Ei jäätelöä, ei kupposta kahvia kojusta. Ostin kaupasta tippaleivän ja tulin kotiin. Piti katsoa JVG:n virtuaalikonsertti, mutta nukahdin sohvalle. Ja näkeehän sen täältä.

Visited the local market place to find a balloon to celebrate the Eve of May Day, big celebration here. There were no balloons, no ice cream or coffee, all empty. Bought some goodies from a shop and came home. There were some idea to watch a virtual concert by Finnish group, but fell in sleep on the couch. You can see the concert from here. (If you enjoy Finnish rap music 😉 )

– A Lonesome Market Place –

– No Coffee, No Ice cream –

— — —

Finland 4995

 

13 comments on “Social distancing – Day 44

  • It seems like some people are taking this still seriously and are committed to the quarantine, and some like shopping more than is good for their health.

 1. Olisin ostanut eilen tippaleipiä, mutta kaksi kauppaa myivät ei oota, joten jätin sitten ostamatta.
  Ilmapallokauppiaita ei näkynyt, jonkin verran ihmisiä. Todella hiljaista.

  Aurinkoista vappupäivää!

  • No olipas tylsää ettei niitä löytynyt! Todella hiljaista on täälläkin. Josko kohta lähtisi katsomaan linnoitukseen onko siellä piknikillä ketään vai saisiko ‘tyhjiä’ kuvia. Aurinkoa etelään!

 2. Hiljaista on täälläkin, tippaleipiä ostin 2 ittelleni tiistaiaamuna kauppakäynnillä. Tarja ei niitä halua, mutta mulle ovat lapsuudenmuistoissa jotain hienoa ja harvinaista. 😊

  Ilmankos nukahdit, kun Tarjalle kelailin kohdalle vappukonserttia, niin eka 1,5h oli diipadaapaa ennen konserttia. Eka 15min ihan vaan pian-alkaa tekstiä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s