Social distancing – Day 49

Tänään tuli päätös että etäopetuksella mennään heinäkuun loppuun saakka. Olen toisaalta helpottunut, toisaalta olisi ollut kiva jo mennä fyysisesti opetustyöhön. Mennään nyt tällä. Kävin kuitenkin opiskelijaa tänään tapaamassa, ja toistakin. Paluumatkalla oli aivan pakko käydä katsomassa löytyisikö kevätkukkijoita. Tästä se taas lähtee!

Our principal’s decision was today that we’ll stay on distance learning until the end of July. On the other hand I’m relieved, on the other it would have been nice to go and do the teaching in physical presence. What can we do, this is fine. Visited couple of students today to do some evaluations. On the way home had to go find some spring flowers. Here it starts again, flower photography!

– Pikkukäenrieska / Least Gagea –

— — —

Finland 5412

12 comments on “Social distancing – Day 49

 1. Hyvä juttu, että vasta silloin alkaa teidän koulunne, mutta mun mielestäni ei olisi saanut mitään kouluja enää avata pois etäkoulusta, ennen kesälomia.

  Oltaisiin otettu vain yhteys niihin oppilaisiin, jotka eivät ole olleet etäopetuksessa koko ajan ja jotka tarvitsevat enemmän tukea.Oltaisiin heidän kanssaan tehty enemmän sitä tavanomaista koulua.
  Tää on vaikea asia ja vaikeita päätöksiä, ja meitä ihmisiä on monenlaisia ja mielipiteitäkin myös.
  Mutta mä olisin halunnut enemmän rajoituksia silloin heti, kun korona tänne tuli.
  Mutta eipä mua tavallista ihmistä kuunnella.
  Nyt, mun mielestäni liian äkkiä aloitetaan purkua, se pitäsi alkaa tosi, tosi hitaasti…
  Yksi asia kerrallaan ja sitten katsoa muutama viiko ja sitten vasta lisää purkua, jos tuntuu siltä, ettei korona tee uutta kasvua ja liian lujaa..
  Ymmärrän kyllä talouden huonon puolen, muttakun on ihmisen terveydestä ja kuolemisestakin kysymys, niin mun mielestäni, ensin pitää huolehtia se terveys todellakin ensin.
  No, nyt tuli varmaan vähän poikettua asiasta, mutta oon niin vihanenkin, kun joskus tuntuu siltä, että meistä riskiryhmistä ei sitten kuitenkaan välitetä oikeasti, mitä tässä nyt olen seurannut asioita!
  En muuta toivo, muutakuin, että saataisiin tähän rokote, ei ennen mikään asia parane!

  • Harakka, olen täysin samaa mieltä kanssasi! Aina kun koulut alkavat syksyllä menee kaksi viikkoa, niin jonkin sortin ‘räkätauti’ alkaa pyörimään. Niin tulee käymään nytkin ja pahimmassa tapauksessa se on koronaa. Siis tauti levitetään nyt tehokkaasti kaikkeen kansaan. Meidän rehtori teki siis viisaan päätöksen! Minusta myös pitäisi mennä terveys edellä. Nyt puhutaan tartunnoista, mutta kukaan ei mainitse mahdollisia kuolemia. Hyvinkin voitaisiin pysyä karanteenissa syksyyn asti. Ja sitten katsottaisiin uudelleen.

 2. Mulle tuli raikkaasta käenrieskakuvasta mieleen Aikakoneen biisi Keltainen toukokuu!
  Koetan ajatella kevään etemistä ja mukavia asioita ja jätän koronapirulaisen vähemmälle.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s